Шоу перевтілень з Єфросиніною під назвою «Шоумастгоуон» стартує на Новому 7 жовтня

10 Вересня 2012
18729
10 Вересня 2012
17:47

Шоу перевтілень з Єфросиніною під назвою «Шоумастгоуон» стартує на Новому 7 жовтня

18729
Серед учасників – Надія Мейхер, Тимур Родрігес, Олександр Кривошапко, Надія Дорофеєва
Шоу перевтілень з Єфросиніною під назвою «Шоумастгоуон» стартує на Новому 7 жовтня

Шоу перевтілень «Шоумастгоуон» («Шоумаsтгоуон») стартує на Новому каналі в неділю, 7 жовтня. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

«Шоумастгоуон» - українська адаптація іспанського формату Your Face Sounds Familiar. Керівник та ведуча проекту - Маша Єфросиніна (на фото). Проект готувався під робочою назвою «Я - Легенда».

 

Шоу виходитиме в ефір щонеділі о 20:00.

 

Вісім артистів будуть перевтілюватися у співаків різних часів і народів - від Lady Gaga і Фредді Мерк'юрі до Валерія Леонтьєва та Софії Ротару. Серед них буде четверо жінок і четверо чоловіків. У кожній команді є молоді виконавці, досвідчені співаки та несподівані персонажі.

 

«В іспанському варіанті шоу брав участь Хуліо Іглесіас-молодший. Хлопець, який 10 років намагався зробити пісенну кар'єру - не вийшло. Його поховали під популярністю тата й Енріке. Він був помічений виключно в якихось скандалах. Йому - 39 років. І він став зіркою в Іспанії після цього шоу, обійшовши за рейтингами і тата, і брата», - розповіла Маша Єфросиніна.

 

Серед учасників проекту, за її словами, - Надія Мейхер, Тимур Родрігес, Олександр Кривошапко, Надія Дорофеєва (гурт «Час і скло»). Решту артистів не називають. Кожного ефіру журі виставлятимуть співакам бали, які наприкінці шоу переводитимуться в грошовий еквівалент.

 

До складу журі увійдуть ведуча Нового каналу Оля Фреймут і комедійний актор театру і кіно, актор «Великої різниці» В'ячеслав Манучаров. Імена ще двох суддів поки що не розголошують.

 

Виконавчий продюсер шоу - Вікторія Вишнякова, креативний продюсер - Валерій Корсунський, режисер-постановник - Олег Боднарчук. За добірку музичних образів відповідають ведучий і президент Gala Media Group Павло Шилько (DJ Паша) і директор Gala Radio Петро Яловець.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18729
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду