«Радіо Ера» об’єднує ранковий ефір в один проект

7 Вересня 2012
6926
7 Вересня 2012
15:20

«Радіо Ера» об’єднує ранковий ефір в один проект

6926
Під назвою «Ранок великої країни»
«Радіо Ера» об’єднує ранковий ефір в один проект

«Радіо Ера» з 10 вересня оновлює свій ранковий ефір. Замість програми «Прайм Ери» у проміжку від 7.00 до 10.00 виходитиме нова програма «Ранок великої країни». Про це повідомляє прес-служба «Радіо Ера».

 

Відтепер ранковий ефір об'єднано в один окремий проект. Його продюсер - Тетяна Хмельницька, яка чотири роки працює ведучою громадсько-політичних програм на «Радіо Ера».

 

Складовими ранкового проекту будуть гостьові програми «Рупор» та «Аргумент-шоу»: «Рупор» виходитиме по буднях о 8:35-8:57, «Аргумент-шоу» - по буднях о 9:11-9:56.

 

Для обговорення актуальних тем у студію запрошуватимуть експертів, долучитися до розмови зможуть і радіослухачі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6926
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ATA
4220 дн. тому
Якщо у всіх галузях реформи, то й Ера не хоче пасти задніх ). Та й реформа (слушно зауважив попередій коментатор) така сама, як і всі, шо оголошені в країні. Тетяну Хмельницьку поважаю як фахового журналіста і розумію як творчу особистість. Бажаю успіху! Може, й справді пожвавішає, сподіватимемось! )
мимо проходящий
4220 дн. тому
Те же я..., только в профиль. Разницы нет никакой :)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду