«Футбол» хоче запустити авторську програму Блохіної або Безсонової

6 Вересня 2012
7370
6 Вересня 2012
15:13

«Футбол» хоче запустити авторську програму Блохіної або Безсонової

7370
Погляд жінки на футбол як явище
«Футбол» хоче запустити авторську програму Блохіної або Безсонової

Телеканал «Футбол» має намір запустити авторську програму, яку вестимуть або Ганна Безсонова, або Ірина Блохіна - дочки відомих футболістів і тренерів Володимира Безсонова та Олега Блохіна. Про це «Детектор медіа» розповів шеф-продюсер телеканалів «Футбол» і «Футбол+» Іван Гресько.

 

За задумом каналу, це має бути щотижнева програма (не прямоефірна) в жанрі інфотейменту з елементами світської хроніки, яка покаже футбольні залаштунки очима жінки. «Це погляд жінки не на гру, а на футбол як явище, яке захоплює всіх і в інтернеті, і в пресі», - каже пан Гресько.

 

Проект може вийти в ефір або цієї осені, або навесні. Робочої назви він поки не має.

 

Спортивна група каналів холдингу «Медіа Група Україна» вже має досвід співпраці з Іриною Блохіною та Ганною Безсоновою. Співачка Ірина Блохіна є співведучою Олександра Денисова у проекті «Великий футбол», що виходить на каналі «Україна» і готується зусиллями спортивної групи. Гімнастка Ганна Безсонова була співведучою Костянтина Кіркаряна в проекті «Євро, я люблю тебе!», що виходило на телеканалі «Футбол» влітку 2012 року.

 

 

 

 Ганна Безсонова в ефірі «Євро, я люблю тебе!»

 

 

 

Ірина Блохіна (ліворуч) в ефірі «Великого футболу»

 

«Детектор медіа»

 

Фото надані прес-службами каналів

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7370
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду