«Великий футбол» поки не шукатиме заміни Неліпі

5 Вересня 2012
6715
5 Вересня 2012
20:27

«Великий футбол» поки не шукатиме заміни Неліпі

6715
Денисов вважає це неетичним
«Великий футбол» поки не шукатиме заміни Неліпі

Редакція програми «Великий футбол» поки не шукатиме заміни ведучому Максиму Неліпі. Про це «Детектор медіа» повідомив ведучий «Великого футболу» Олександр Денисов.

 

«Я вважаю навіть неетичним одразу в наступну ж програму посадити когось на його (Максима Неліпи. - ТК) місце. Тому що він прекрасно впорався зі своєю роллю під час Євро, я з великою повагою до нього ставлюся», - пояснив пан Денисов.

 

У ток-шоу «Великий футбол» Максим Неліпа відповідав за інтерактив і зв'язок з глядачами: протягом ефіру йому кілька разів надавали слово для озвучування інформації із соціальних мереж.

 

Олександр Денисов обіцяє, що програма не втратить зв'язку зі своєю аудиторією із соцмереж: «Думаю, що буде або пауза, або поки що ми візьмемо це (зв'язок з інтернет-аудиторією під час ефіру. - ТК) на себе. А потім подивимося. Можливо, конкурс проведемо на місце Макса».

 

Максим Неліпа вирішив залишити «Великий футбол» після першого випуску в новому сезоні, що вийшов 2 вересня. Ведучого не влаштовувала його роль у проекті. «Вибачте, але я шоумен, а не ведучий третього плану», - заявив Максим Неліпа.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6715
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Миша Троган
4243 дн. тому
Хм... неожиданно, но благородно.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду