Анатолій Єрема вестиме тревел-шоу «На валізах» на каналі «Україна»

5 Вересня 2012
10196
5 Вересня 2012
14:46

Анатолій Єрема вестиме тревел-шоу «На валізах» на каналі «Україна»

10196
Реаліті про подорожі зняв продакшн «Телепро»
Анатолій Єрема вестиме тревел-шоу «На валізах» на каналі «Україна»

Телеканал «Україна» у новому сезоні запускає тревел-шоу «На валізах» виробництва продакшну «Телепро», що разом з каналом входить до складу «Медіа Групи Україна». Про це було оголошено на презентації нового сезону «України» 5 вересня.

 

«Щосуботи о 9:00 телеглядачі разом з героями програми зможуть відвідати різні країни світу та порівняти їх із подорожами мальовничими куточками України», - йдеться в презентації нового сезону. Проект спробує відповісти на запитання, де краще відпочивати - у рідній країні чи за кордоном.

 

«На валізах» - це власна розробка каналу, повідомив «Детектор медіа» головний виконавчий продюсер «України» Григорій Тичина.

 

Ведучим і продюсером проекту виступає Анатолій Єрема (на фото) - багаторічне обличчя і редактор програм каналу «1+1». За словами Григорія Тичини, «Телепро» залучив пана Єрему до співпраці близько двох місяців тому і він працює наразі тільки над одним проектом для «України».

 

Сам Анатолій Єрема уточнив «Детектор медіа», що «1+1» залишається його основним місцем роботи, де він є шеф-редактором реаліті «Міняю жінку».

 

Як писала «Детектор медіа», кастинг на реаліті «України» про подорожі було оголошено в липні. Тоді проект планувався під робочою назвою «Реальний відпочинок».

 

Програма стартує в ефірі у жовтні і виходитиме щосуботи о 9:00.

 

«Детектор медіа»

 

Фото надані прес-службою

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10196
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду