Український Forbes за рік збільшив рекламні доходи на 45%

3 Вересня 2012
9062
3 Вересня 2012
18:12

Український Forbes за рік збільшив рекламні доходи на 45%

9062
Передплата зросла в чотири рази
Український Forbes за рік збільшив рекламні доходи на 45%

Українська версія ділового щомісячного журналу Forbes за рік (з вересня 2011 по вересень 2012 року) збільшила доходи від реклами на 45%. Про це повідомив головний редактор журналу «Forbes Украина» Володимир Федорін на прес-конференції, присвяченій запуску порталу Forbes.ua.

 

Передплата на журнал за рік зросла в чотири рази.

 

«Нині відбувається розширення платформи на інтернет, на проведення ділових заходів», - прокоментував останні проекти Forbes в Україні пан Федорін.

 

Український портал Forbes.ua запустився через рік після російського Forbes.ru.

 

Американський Forbes тим часом пішов далі - розвивається в галузі освіти. «У січні ми запускаємо бізнес-школу Forbes», - повідомив президент корпорації Forbes Мігель Форбс.

 

Американський портал Forbes.com при цьому зосередився на розвитку соціальної журналістики: інтернет-видання зібрало власну мережу блогерів. Крім того Forbes.com запустив нові розділі, пов'язані з нерухомістю, фінансовими сервісами, освітою. Це, за словами пана Форбса, дало змогу збільшити кількість унікальних відвідувачів удвічі (торік сайт мав 14 млн унікальних відвідувачів, цього року - 31 млн), а доходи від реклами підвищити на 26%.

 

«Ключовий перелом відбувся в тому, що за останній рік сильно зріс попит на текстові й відеоматеріали на сайті Forbes.com. Ми це враховуємо і в нашій роботі», - сказав у коментарі «Детектор медіа» Володимир Федорін.

 

Українська версія журналу Forbes вийшла 11 березня 2011 року. Портал Forbes.ua розпочав роботу 3 вересня 2012 року. Обидва проекти входять до ділового сегменту «Українського медіахолдингу». (УМХ, UMH).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9062
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду