Дмитро Царенко йде з Нового каналу

31 Серпня 2012
12302
31 Серпня 2012
17:29

Дмитро Царенко йде з Нового каналу

12302
Його замінить Лариса Панченко
Дмитро Царенко йде з Нового каналу

З 1 вересня Дмитро Царенко залишає посаду виконавчого директора департаменту власного виробництва Нового каналу. Про це повідомила прес-служба каналу.

 

З 1 вересня виконувачем обов'язків виконавчого директора департаменту власного виробництва Нового каналу призначено Ларису Панченко, яка раніше обіймала посаду адміністративного продюсера Нового каналу.

 

 

 Лариса Панченко

 

«Я прийшов у телебачення з власного бізнесу і повертаюся у власний бізнес. Дозріло багато творчих ідей. Настав час їх реалізувати», - пояснив Дмитро Царенко (до приходу на телебачення, він займався медіаменеджементом: був кризовим менеджером Comedy Club Ua, продюсером скетч-шоу «Файна Юкрайна»).

 

Дмитро Царенко прийшов на Новий канал у січні 2009 року і став керівником ранкового шоу «Підйом». 7 листопада 2011 року він був призначений головним продюсером каналу. У червні цього року обійняв посаду виконавчого директора департаменту власного виробництва, тоді ж головним продюсером Нового каналу став Сергій Матвієнко. Ці зміни відбулися після того, як до керівництва каналом приступив Володимир Локотко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12302
Читайте також
25.01.2012 17:03
Анастасия Билякова-Бельская, для «Детектор медіа»
16 538
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду