Новий канал запускає шоу з Трегубовою та Карпою

30 Серпня 2012
10403
30 Серпня 2012
17:42

Новий канал запускає шоу з Трегубовою та Карпою

10403
Кулінарне «Готуй!» та розважально-пізнавальне «Наші в Раші»
Новий канал запускає шоу з Трегубовою та Карпою

Новий канал запускає в осінньому сезоні лінійку нових проектів вихідного дня - «Готуй!», «Наші в Раші», «Недільний офіс» та «ШоуШара». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Проектами опікується команда, яка готувала програми «КабріоЛіто», «Ревізор», «Пікнік». Керівник слоту вихідного дня - Вікторія Бурдукова, продюсер слоту - Марія Павлічук, шеф-редактор слоту - Анна Жижа, продюсери програм - Катерина Сопельник та Ірина Титаренко.

 

«Готуй!» - це кулінарне шоу. Завдання програми - «смачно нагодувати глядачів, не забуваючи про естетику подачі страв». За задумом проекту ведучі розвінчуватимуть популярні міфи про їжу і способи приготування, вчитимуть гарним кулінарним манерам, показуватимуть, як правильно вибирати продукти, які питання варто ставити в супермаркеті і на базарі.

 

Ведучими «Готуй!» стануть професійний кухар Володимир Ядловський і телеведуча Даша Трегубова.

 

 

 

Даша Трегубова і Володимир Ядловський

 

Володимир Ядловський навчався кухарській майстерності в Парижі в школі Дюкасса, Лондоні і Бангкоку. Працював в іспанському ресторані El Bulli. У 2010 році увійшов до списку 25 найкращих шеф-кухарів України за версією журналу «Фокус». У 2011-му став одним з 10 найкращих топ-менеджерів ресторанного бізнесу за версією «Инвестгазеты».

 

«Для такого фахівця, як Володимир, і співведуча повинна бути під стать. Ми вибрали Дашу Трегубову, тому що їй щиро цікава кулінарія. У Даші є свої стереотипи в кулінарії. Вона не соромиться говорити вголос те, що знає про їжу, навіть сперечатися з професійним кухарем», - пояснює вибір продюсер шоу Марія Павлічук.

 

«Готуй!» виходитиме по суботах об 11:00.

 

«У соціальних мережах ми збираємося запустити сторіночку проекту. На ній будемо запрошувати наших телеглядачів на дегустації, влаштовувати конкурси. Такого тісного спілкування з глядачем не було ще ні на одному кулінарному шоу. Умови того, як ви зможете спробувати приготовлене на екрані, ми оголосимо вже в першій нашій програмі», - говорить керівник проекту Вікторія Бурдукова.

 

Також Новий канал запускає шоу «Наші в Раші» з ведучою - письменницею і співачкою Іреною Карпою.

 

 

 

Ірена Карпа

 

У цьому проекті розповідатимуть про українців, «які зробили російський шоу-бізнес», говорить продюсер шоу Катерина Сопельник. Це пізнавальна програма, яка поєднує в собі елементи шоу про подорожі та інтерв'ю. У програмі передбачаються провокаційні ситуації, привіти героям від близьких людей з України, тести на ностальгію, патріотизм тощо. Поки імена знаменитостей знімальна група не розголошує.

 

«Наші в Раші» виходитиме по суботах о 12:00.

 

У «Недільному офісі» (попередня робоча назва - «Офісні ігри») під час гри співробітник офісу протистоятиме ведучому. Якщо гравець зможе виконати завдання, він отримує призові гроші. Загалом колектив може виграти 5000 гривень. Продюсери проекту - Марія Павлічук, Ірина Титаренко, ведучий - Антон Середа.

 

Шоу виходитиме по неділях об 11:00.

 

 

 

Учасники «Недільного офісу» з ведучим Антоном Середою

 

«ШоуШара» - це розважальний проект про шопінг, участь у якому братимуть сімейні пари. Зйомки проходять в одному з супермаркетів столиці. У кожному випуску шоу три пари по черзі виконують завдання ведучого. Учасникам потрібно знайти десять обов'язкових товарів за десять хвилин. Паралельно команди повинні набрати для себе товарів на суму призового фонду - 8 тисяч гривень. Одна зі складностей для команд - учасник може брати товар тільки однією рукою, друга буде прикутою до візка. Ведучі - Дмтро Коляденко та Євгеній Сморигін.

 

Програма йтиме по неділях о 12:00.

 

 

 

Євген Сморигін

 

Дати прем'єр канал поки не оголошує.

 

«Детектор медіа»

 

Фото надані прес-службою Нового каналу

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10403
Читайте також
15.07.2012 19:15
Інна Долженкова
для «Детектор медіа»
14 311
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду