Зеленський підтвердив, що йде з «Інтера»

29 Серпня 2012
11128
29 Серпня 2012
15:59

Зеленський підтвердив, що йде з «Інтера»

11128
Брати Шефіри та Яковлєв залишають посади теж
Зеленський підтвердив, що йде з «Інтера»

Із 3 вересня Володимир Зеленський офіційно залишає посаду генерального продюсера телеканалу «Інтер». Сергій Шефір, Борис Шефір та Андрій Яковлєв також залишають займані посади. Про це повідомляє прес-служба «Студії Квартал-95».

«Перед нами стояла низка непростих завдань, одна з яких - зміцнити лідерські позиції головного каналу країни. За період нашої роботи телеканал "Інтер" не тільки зміцнив своє лідерство в цільовій аудиторії, але й став першим за всіма аудиторіями. Ми досягли поставлених цілей, і тепер вирішили повністю присвятити себе творчому та виробничому процесам. На найближчий час у нас заплановано виробництво декількох телевізійних і повнометражних кінопроектів, ТВ-програм. При цьому, група "Інтер" була і буде нашим пріоритетним партнером», - говорить Володимир Зеленський.

Раніше «Детектор медіа» з посиланням на власні джерела писала, що Володимир Зеленський та представники «Студії Квартал-95» залишать «Інтер».

 

Володимир Зеленський удруге став генеральним продюсером «Інтера» у листопаді 2011 року. Тоді представники «Студії «Квартал-95» очолили керівні посади на каналі. Заступником генерального продюсера став Сергій Шефір, керівником дирекції з виробництва телевізійних програм - Борис Шефір, керівником дирекції з виробництва телевізійних фільмів - Андрій Яковлєв. Також тоді ж виконавчими продюсерами каналу були призначені Ірина Пікалова та Сергій Кравець, а креативними продюсерами - Михайло Савін, Андрій Ільков, Вадим Перевєрзєв та Сергій Шинкарук.

 

Уперше генеральним продюсером «Інтера» пан Зеленський був призначений восені 2010 року, у серпні 2011 року він залишив канал.

 

Володимир Зеленський є художнім керівником «Студії «Квартал-95» .

 

«Ми вдячні команді "Студії Квартал-95" за багаторічну плідну співпрацю в різних напрямках. Впевнені, що концентрація "Кварталу" на виробництві нових творчих проектів принесе багато цікавого. Ми розраховуємо на появу в ефірі телеканалу "Інтер" нових фільмів, серіалів і шоу, які глядач полюбить настільки гарче, як "Свати" й "Вечірній Квартал", які дозволять нам залишатися такими ж цікавими для всіх наших шанувальників», - коментує Ярослав Порохняк, голова правління Inter Media Group.

 

За інформацією «Детектор медіа», безпосереднє керівництво каналом «Інтер» наразі здійснює Ярослав Порохняк.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11128
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду