Фонд соцстраху розміщуватиме рекламу на «Інтері», ICTV, Першому та в інших ЗМІ за 10 млн грн

27 Серпня 2012
8642
27 Серпня 2012
18:33

Фонд соцстраху розміщуватиме рекламу на «Інтері», ICTV, Першому та в інших ЗМІ за 10 млн грн

8642
Згідно з тендером ТОВ «ЄС Продакшен груп» виготовить Фонду телепрограми, радіосюжети і статті
Фонд соцстраху розміщуватиме рекламу на «Інтері», ICTV, Першому та в інших ЗМІ за 10 млн грн

Фонд соцстрахування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України 3 серпня за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ «ЄС Продакшен груп» на виготовлення та розміщення телепрограм, радіосюжетів та статей на суму 9,60 млн гривень. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель», пишуть «Наші гроші».

 

Товариству замовлено виготовлення у 2012 році матеріалів про виникнення нещасних випадків, професійних захворювань на підприємствах та шляхи усунення подібних випадків та інших аспектів діяльності Фонду соцстраху.

 

«ЄС Продакшен груп» має виготовити не менше семи відеоматеріалів у форматі «Дискусійний клуб» хронометражем не менше восьми хвилин кожен, які передбачають бесіду в ефірі між ведучим, представником Фонду та представником соціальних партнерів, і розміщення відеоматеріалів на Першому національному. Також не менше 15 відеоматеріалів у форматі «Гість студії» по п'ять хвилин кожен, які передбачають бесіду в ефірі між ведучим і гостем в ефірній студії, та розміщення відеоматеріалів на таких телеканалах, як Перший національний, «Ера», UBR.

 

Передбачається виготовлення не менше 20 спеціальних тематичних рубрик під назвою «Безпечні підприємства» по вісім хвилин, які передбачають бесіду в ефірі між ведучим та гостями в ефірній студії та розміщення їх на Першому національному і UBR. А також не менше 15 відеосюжетів по дві хвилини для відеоматеріалів у форматі «Гість студії» та спеціальних тематичних рубрик «Безпечні підприємства» і розміщення їх на Першому національному, «Ері», UBR.

 

Планується не менше 170 відеосюжетів хронометражем не менше однієї хвилини та розміщення їх на Першому національному, «Ері», ICTV, «Інтері», «1+1», каналі новин «24», UBR, ТОНІСі.

 

На радіостанції «Ера FM» розмістити не менше 10 хвилинних радіосюжетів.

 

Крім того планується виготовлення не менше 50 хвилинних відеоновин з подальшим розміщенням їх у наступних інтернет-виданнях: ubr.ua; video.i.ua. А також мають підготувати 48 статей (не менше 2500 знаків) та розмістити їх у таких електронних ЗМІ, як «Лига», «Ураинформ», «Киевская газета», «Обозреватель», «Фраза», «Главред», «Экономические известия», «ТСН», From.ua, «Український бізнес ресурс», «Газета.ua», «Известия в Украине».

 

Ще мають підготувати 10 статей з кількістю знаків не менше 5000 та розмістити їх у журналах «Безпека праці на виробництві», «Охорона праці», «Промислова безпека», газетах «Аргументы и факты» і «Комсомольская правда в Украине».

 

Умови тендеру були прописані таким чином, що «ЄС Продакшен груп» мало перевагу над будь-яким іншим учасником тендеру. Фонд соцстраху вимагав розміщення телесюжетів та новин на телеканалі UBR, який належить «ЄС Продакшен груп» (весь перелік ЗМІ нижче). Єдиним конкурентом було ТОВ «Тамонтен» зі статутним капіталом 2 тисяч гривень.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8642
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду