Андрій Доманський вестиме гіпноз-шоу на російському каналі ТВ3 (ДОПОВНЕНО)

23 Серпня 2012
9320
23 Серпня 2012
15:33

Андрій Доманський вестиме гіпноз-шоу на російському каналі ТВ3 (ДОПОВНЕНО)

9320
Андрій Доманський вестиме гіпноз-шоу на російському каналі ТВ3 (ДОПОВНЕНО)

Телеведучий каналу «1+1» Андрій Доманський вестиме в новому сезоні гіпноз-шоу «Згадати все» на російському федеральному телеканалі ТВ3, який очолює український телеменеджер Дарія Фіалко. Про це «Детектор медіа» повідомила прес-служба ТВ3.

 

Зйомки проекту розпочинаються 27 серпня.

 

У новому шоу гіпнотизер Дмитро Домбровський занурюватиме учасника в гіпнотичний сон, у якому той виконуватиме все, що йому запропонує команда проекту «Згадати все». Усе, що герой вироблятиме під гіпнозом, буде записане. Але побачить він цей запис тільки в студії. І якщо він зможе згадати або відгадати те, що відбулося з ним під гіпнозом, то виграє цінний приз. Допомагати герою в цьому будуть відеопідказки і ведучий - Андрій Доманський.

 

На роль ведучого розглядалися Микола Басков, Дмитро Шепелєв і Олексій Чумаков. «Але вирішено було подарувати Росії нове обличчя, так у команді проекту з'явився популярний український ведучий Андрій Доманський», - йдеться в повідомленні.

 

«У меня в душе бурлеск, масса эмоций, по поводу моего приезда в Россию! - цитує прес-служба Андрія Доманського. - Ведь я когда-то был маленьким одесским мальчиком. К нам на пляж приезжали люди со всего Советского Союза, я помню и Вятку, и Нижний Тагил, и Москву, и Самару. Это были замечательные, веселые люди. Я общался со всеми, ловил им мидии, продавал семечки, а они приглашали меня к себе, говорили: «Андрюха, приезжай к нам в гости!». Но я все никак не мог приехать. И вот теперь сбывается моя давняя мечта, я приеду, да еще и ко всем сразу, войду к каждому в дом с помощью канала ТВ3, и надеюсь они вспомнят того загорелого парнишку, который благодаря им зарабатывал свои первые деньги. Я буду рад встрече!»

 

Схожий проект про гіпноз із Дмитром Домбровським під назвою «Що ти робив минулої п'ятниці?» виходив у 2010 році на українському каналі «1+1», де його вів російський шоумен Павло Воля. Шоу виробляла компанія «1+1 продакшн» за голландським форматом I Know What You Did Last Friday.

 

До цього Дмитро Домбровський був ведучим проекту «Гіпноз на ТНТ», що виходило в ефір 2007 року.

 

Андрій Доманський у новому сезоні «1+1» вестиме шоу знайомств «Давай, до побачення :)», продовження проекту «Мій зможе» і - разом з Катериною Осадчею - талант-шоу «Голос. Діти».

 

У коментарі «Детектор медіа» Андрій Доманський сказав: «Я рад поделиться неоценимым опытом, приобретенном на "1+1", с российской аудиторией в рамках краткосрочного сотрудничества. При этом я остаюсь верным и неизменным ведущим канала "1+1", в частности в новом сезоне этой осенью я буду вести новые шоу "1+1" "Давай, до побачення", "Голос. Дiти", и продолжением программы "Мiй зможе"».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9320
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду