ТВі змінив склад власників

21 Серпня 2012
8178
21 Серпня 2012
20:04

ТВі змінив склад власників

8178
ТВі змінив склад власників

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 21 серпня переоформила ліцензію ТОВ «Телерадіосвіт» у зв'язку зі зміною власників.

 

До складу власників додалося ТОВ «Медіа інфо», м. Київ. Також власниками залишилися «Сераджилл Холдінгз Лтд» (Seradgill Holdings Ltd) з Кіпру і ТОВ «Міжнародна медіа компанія», м. Київ.

 

За даними єдиного держреєстру, компанія «Медіа інфо» зареєстрована на вулиці Гайдара, 50 у Києві, де знаходиться офіс ТВі, а її директором є Олег Радченко - директор продакшну ТВі ТОВ «Інтерпрофіт».

 

ТОВ «Медіа інфо» брало участь у конкурсі на отримання цифрових ліцензій з концепцією телеканалу «ТВі-Культура».

 

Зміни пов'язані з необхідністю привести діяльність компанії у відповідність до українського законодавства щодо розміщення політичної реклами на телебаченні, пояснив «Детектор медіа» генеральний директор ТВі Микола Княжицький. «Згідно з останніми змінами до закону не можна було, щоб розміщувалася політична реклама в компанії, де іноземні засновники мали контрольний пакет. Тому ми ввели українських засновників», - сказав пан Княжицький.

 

Але кінцевий власник не змінився, додав він: «Ці всі компанії афілійовані з одним і тим самим власником. Кінцевим власником нашого каналу є пан Кагаловський».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8178
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду