Дмитро Лисицький обійняв посаду віце-президента УМХ з інтернет-бізнесу і нових медіа

21 Серпня 2012
7745
21 Серпня 2012
11:23

Дмитро Лисицький обійняв посаду віце-президента УМХ з інтернет-бізнесу і нових медіа

7745
Посада керівника холдингу United Online Ventures залишається вакантною
Дмитро Лисицький обійняв посаду віце-президента УМХ з інтернет-бізнесу і нових медіа

Дмитро Лисицький обійняв посаду віце-президента «Українського медіахолдингу» (УМХ) з інтернет-бізнесу і нових медіа. Про це повідомляє прес-служба УМХ.

 

До нових обов'язків пан Лисицький приступив з 21 серпня. На цій посаді він відповідатиме за розвиток існуючих проектів і придбання нових активів.

 

Про перехід Дмитра Лисицького в УМХ стало відомо 20 серпня.



До приходу в УМХ пан Лисицький останні три роки обіймав посаду комерційного директора групи компаній «1+1» (замість нього цю посаду обійме Тимофій Гонта). До цього Дмитро Лисицький виступив співзасновником розробника програмного забезпечення BonusTec, який пізніше увійшов у компанію GlobalLogic. З 1998 по 2005 рік він працював у рекламных агентствах групи Publicis.



Дмитро Лисицький є одним з учасників українського ринку IT-стартапів. На початку 2009 року він виступив одним з творців проекту Startup Crash Test - некомерційного заходу для IT-стартапів.

 


«Багатосторонній досвід Дмитра на рекламному та IT ринках дозволить зміцнити лідируючі позиції УМХ на інтернет-ринку України і підвищити комерційну ефективність цього пріоритетного для групи напряму», - зазначається в повідомленні.

 


Нагадаємо, Віталій Гордуз, який очолював інтернет-напрям УМХ, залишить компанію у вересні. Посада керівника холдингу United Online Ventures (об'єднує інтернет-активи УМХ+Bigmir та Digital Ventures СКМ) залишається вакантною.



«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7745
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду