«Україна» запускає ранкове шоу

20 Серпня 2012
13387
20 Серпня 2012
18:23

«Україна» запускає ранкове шоу

13387
З ведучими Талою Калатай, Світланою Катренко та братами Владиславом і Дмитром Грузинськими
«Україна» запускає ранкове шоу

Із 28 серпня на телеканалі «Україна» стартує ранкове шоу «Ранок з Україною», яке транслюватиметься в прямому ефірі каналу по буднях із 7:00 до 9:00. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Протягом двогодинного прямого ефіру ведучі програми обговорюватимуть актуальні теми, які відбулися в країні, з коментарями безпосередніх учасників подій та експертів. Глядачі зможуть взяти участь у програмі, зателефонувавши до студії.

 

У ранковому шоу заплановано кілька постійних рубрик: огляд преси, новини економіки, прогноз погоди, і рубрика «Пробки» з інтерактивною картою, на якій буде відображена транспортна ситуація в основних містах мовлення телеканалу «Україна». Окрім того, ранкове шоу розповість, як провести майбутній день.

 

Задля програми ньюзрум каналу «Україна» було спеціально переобладнано.

 

Ведучими стануть брати-близнюки Владислав і Дмитро Грузинські, а також їхні напарниці Тала Калатай і Світлана Катренко. Пари ведучих будуть чергуватися в ефірі, працюючи в студії по тижню.

 

 


 

 

Тематичні рубрики в ранковому ефірі каналу «Україна» представлятимуть також: Максим Сікора - економічні новини, Андрій Синіцин - огляд свіжої преси, Ольга Бутко та Юлія Зорій - прогноз погоди.

 

«Такої ранкової програми, якою буде наше шоу "Ранок з Україною", поки ще немає ні на одному українському каналі. Це стосується як тематичного наповнення, складу ведучих, так і того, яким чином ми будемо розмовляти з глядачам. Ми хочемо показувати їм найбільш резонансні теми, причому з таких ракурсів, про які вони і не підозрювали. Ми зібрали дуже хорошу команду - і я вважаю, що це запорука майбутнього успіху. Ми робимо ставку як на вже відомі медійні обличчя - такі, як Тала Калатай, так і на нових ведучих з великим потенціалом - Дмитра та Влада Грузинських», - коментує Ігор Золотаревський, директор департаменту інформаційного мовлення каналу «Україна».

 

Тала Калатай була ведучою і учасницею проектів на каналах ТЕТ, К1, «Сіті», Першому національному, «1+1»; Світлана Катренко вела ранкові шоу на Кіровоградській ОДТРК і ТРК «Ера».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13387
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
tka4enko
4254 дн. тому
Чергове ранкове "гуано" від "України".
)))))))))====)))))))))
4257 дн. тому
Тала Калатай покажет.... Покажет то, что всегда показывает- полное отсутствие всякого присутствия, громкая погремушка пустая и звонкая по каналам попрыгуша- талалуша-колотуша-бумц-бумц.... Подбирают мусор отовсюду.
Понт
4257 дн. тому
Эффект от ведущих-близнецов, работающих не в паре, а отдельно, - это все равно как г-н Доманский ведет несколько программ сразу. Дежавю цифр еще никому не добавило и от них скоро начнет подташнивать. Если из часа эфира вычленить новости (5-7 мин), погоду (3-5 мин) и обзор прессы (3-4 мин) - остается 45минут. Теперь убираем рекламу - это минут 15 в час минимум. Остается 30 минут на ведение, рубрики и "тематичне наповнення". Гость в студии поговорит еще 5-7 минут ни о чем - осталось 20-25 минут в часе. Чем за это время можно удивить и покорить сердца миллионов - разве что Тала Калатай что-то покажет. Но это раз-другой, а что дальше? В общем, доля 8-9 % по 18-54 - это их потолок. Чудес не будет.
ДимОК
4258 дн. тому
Судя по описанию, идеи и концепции проекта нет. Есть только ведущие и обычные рубрики с болтологией о многом, и ни о чём. Программа закроется до Нового года, если не будет найдена изюминка и непохожесть на другие утренние передачи
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду