СТБ розпочне новий сезон 27 серпня

20 Серпня 2012
9419
20 Серпня 2012
11:47

СТБ розпочне новий сезон 27 серпня

9419
Стартує «Вагітна у 16», а також нові сезони «Куба», «Фермер шукає дружину», «МастерШефа», «Зважених та щасливих», «Танцюють всі!», «Х-фактора» і «Битви екстрасенсів»
СТБ розпочне новий сезон 27 серпня

У новому сезоні телеканал СТБ покаже прем'єру реаліті-шоу «Вагітна у 16». Про це йдеться на сайті каналу.

 

Програма стартує 28 серпня і виходитиме щовівторка о 22:25. Нагадаємо, реаліті створювалось за форматом Sixteen & Pregnant, його героями є дівчата-підлітки, які намагаються подолати труднощі, пов'язані з ранньою вагітністю.

 

Загалом у новому сезоні СТБ залишить вертикальну лінійку власних проектів у праймі. У будні о 20:00 щопонеділка виходитиме «Куб» (шоу стартує 27 серпня), о 22:25 - «Детектор брехні» (27 серпня). О 20:00 щовівторка  - «Фермер шукає дружину - 2» (28 серпня), щосереди - «МастерШеф-2» (29 серпня), щочетверга - «Зважені та щасливі - 2» (30 серпня), щоп'ятниці - «Танцюють всі! - 5» (31 серпня). У суботу, як і минулого року, о 19:00 виходитиме «Х-фактор-3» (1 вересня), а в неділю у цьому ж слоті «Битва екстрасенсів - 11» (за інформацією прес-служби, дата старту поки невідома).

 

Новий сезон СТБ розпочнеться під слоганом «Можливо все».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9419
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду