«МакЛаут ТВ» та «Тенет» отримали ліцензії провайдера програмної послуги

16 Серпня 2012
9854
16 Серпня 2012
12:04

«МакЛаут ТВ» та «Тенет» отримали ліцензії провайдера програмної послуги

9854
Ліцензії компаніям видані на 10 років
«МакЛаут ТВ» та «Тенет» отримали ліцензії провайдера програмної послуги

ТОВ «МакЛаут ТВ» та ТОВ НВП «Тенет» отримали ліцензії провайдера програмної послуги з використанням технології IPTV. Таке рішення на засіданні 15 серпня прийняла Національна рада з питань телебачення та радіомовлення.

 

У ТОВ «МакЛаут ТВ» буде дві ліцензії на місто Канів Черкаської області та на Смілу і Черкаси. Максимальна кількість каналів телемережі, які ретранслюватимуться 86 програм (з них 56 вітчизняних) - 84 канали.

 

А «Тенет» тепер мовитиме у Миколаєві, Одесі та місті Южному Одеської області. У Миколаєві компанія ретранслюватиме 105 програм (з них 59 вітчизняних) - 101 канал, а в Одесі та Южному 104 програми (вітчизняних 57) - 101 канал.

 

Ліцензії компаніям видані на 10 років.

 

Також Національна рада скасувала своє рішення щодо видачі ліцензії провайдера програмної послуги у форматі IPTV ТОВ «Сігда», через те, що компанія не змогла сплатити ліцензійний збір.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9854
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду