Національна спілка журналістів оновила свій сайт

9 Серпня 2012
9301
9 Серпня 2012
12:29

Національна спілка журналістів оновила свій сайт

9301
Він стане більш сучасним і інформативним
Національна спілка журналістів оновила свій сайт

З 15 серпня НСЖУ запускає нову версію свого сайту. Про це «Детектор медіа» розповів помічник голови НСЖУ Олексій Бойко.

 

«З 15 серпня активно наповнюватиметься стрічка новин, решта розділів ще будуть допрацьовуватися», - сказав Олексій.

 

Наразі не тільки змінився дизайн сайту (він став більш сучасним), а й з'явилося багато нових модулів і рубрик. Зокрема, читачі зможуть знайти на сайті не тільки анонси подій і семінарів, а й такі рубрики, як «Юридична допомога», «Вороги преси», «Національна прес-карта». За словами Олексія Бойка, раніше в рубриці «Журфонд» було три позиції, а нині планується вісім, серед яких модулі про премії і конкурси, візи і допомогу тощо. Значно розшириться і розділ «Керівництво», де буде інформація і про всі обласні спілки.

 

«Приміром, у розділі "Безпека журналістів" можна буде знайти новини на цю тему,  міжнародні документи з безпеки, базу випадків нападів і перешкоджання діяльності журналістів. Плануємо також розділ "Інформер", куди стікатимуться новини про журналістів і свободу слова з інших сайтів, зокрема з "Детектор медіа" і "Української правди"», - зазначив Олексій Бойко.

 

Нагадаємо, у квітні цього року головою НСЖУ став Олег Наливайко. Він змінив Ігоря Лубченка, який 15 років очолював спілку, а в травні пішов із життя.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9301
Читайте також
05.06.2012 12:13
Національна спілка журналістів України
23 458
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду