Xtra TV запускає кіноканал радянських фільмів? (ОНОВЛЕНО)

30 Липня 2012
7200
30 Липня 2012
18:30

Xtra TV запускає кіноканал радянських фільмів? (ОНОВЛЕНО)

7200
Продюсером проекту став колишній директор Enter Film Костянтин Міщенко
Xtra TV запускає кіноканал радянських фільмів? (ОНОВЛЕНО)

У вересні супутникова платформа Xtra TV, що належить ISTIL Group, має намір запустити власний кіноканал. Про це «Детектор медіа» стало відомо з власних джерел.

 

Планується, що канал транслюватиме радянську кінокласику. Компанія, за даними джерела ТК, уже уклала угоду з «Мосфільмом» на показ «Золотого фонду "Мосфільму"».

 

Продюсером цього проекту став колишній директор нішевого каналу групи «Інтер» Enter Film Костянтин Міщенко. Enter Film, нагадаємо, з 1 лютого 2011 року перепозиціонувався на канал радянських фільмів та мультфільмів. За даними джерела, пан Міщенко запросив частину команди Enter Film для роботи над новим проектом Xtra TV. Наразі з Enter Film ніхто не пішов, повідомили «Детектор медіа» в прес-службі групи «Інтер». Костянтин Міщенко перестав керувати кіноканалом групи у 2011 році, після чого був задіяним в інших проектах. 14 липня він звільнився з групи «Інтер».

 

Костянтин Міщенко не коментує інформації про новий кіноканал. Керівництво компанії ISTIL Telecom, що керує Xtra TV, також не коментує можливий запуск кіноканалу, повідомив «Детектор медіа» менеджер з інтернет-маркетингу ISTIL Telecom Антон Максименко.

 

Про намір запустити у 2012 році власні платні телеканали - фільмопоказу та спортивний - на прес-конференції з нагоди презентації Xtra TV торік повідомляв директор компанії ISTIL Telecom Джим Філліпофф. «Перш за все, нам цікавий кіноканал», - говорив він.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7200
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олександр
4273 дн. тому
Сингл, спасибы посміявся, такого кіна усюду валом особливо на укр телебаченні, а ось нормального кіноканалу з голівудськими фільмами нема.
Олег
4278 дн. тому
СРСР лайно! Хай самі дивляться свій лайно-совок. Зробіть краще канал з голівудськими фільмами. А то цілими днями по нашому ТБ крутять російське фуфло типу "Обручка" фуу.
Сингл
4279 дн. тому
Наконец-то! Вменяемое интеллектуальное кино хоть будет где посмотреть. Не замешанное на крови и бабках, которое можно показывать детям. Поклление, выросшее без советского кино, ущербно, это показала сама жизнь. Не думают, не анализируют, не делают добро бесплатно. Только жрут, пьют пиво , рядятся в вышиванки и рвутся в "успешные", т.е. богатые.. Разумеется, есть и исключения.
Олександр
4279 дн. тому
Ну і навіщо це потрібно, краще б нормальний кіноканал зробили,з голівудськими фільмами, а не те що подешевше й усюди транслюється. А то у нас нормального кіноканалу в Україні так і нема(((
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду