На Мустафу Найєма наїхала охорона регіонала

30 Липня 2012
10380
30 Липня 2012
18:18

На Мустафу Найєма наїхала охорона регіонала

10380
У журналіста вибили з рук телефон і видалили з нього зняте відео
На Мустафу Найєма наїхала охорона регіонала

Охорона одного з делегатів з'їзду Партії регіонів побила журналіста Мустафу Найєма. Про це повідомляє «Українська правда» з посиланням на журналіста.

 

За словами пана Найєма, інцидент стався після того, як на шляху до виставкового центру, де проходить з'їзд регіоналів, машина супроводу одного з делегатів підрізала мотоцикл журналіста. Після цього один з охоронців відкрив двері і сказав: «Дол***б, куда ты едешь. Ты что не видиш, мы в эскорте».

 

Коли Мустафа Найєм та машина супроводу приїхали до будівлі виставкого центру, журналіст підійшов, щоб спитати, хто саме їхав в автомобілі. Натомість з машини вийшов охоронець, який вибив з рук пана Найєма телефон і, зі словами «Парнишка, ты что охр***ел», відштовхнув його.

 

Після цього інший охоронець підняв телефон, видалив з нього відео, зняте журналістом, і віддав Мустафі Найєму.

 

Свідками інциденту були співробітники ДАІ і регіонал Віталій Хомутиннік. «Тут стояв майор ДАІ Аркавко Володимир Миколайович - його підрозділ усе бачив. Віталій Хомутиннік це бачив. Плюс у мене була пасажир, яка все бачила. Це бачив також Добкін (голова Харківської ОДА Михайло Добкін. - ТК), який проходив повз. Свідків багато», - повідомив «Детектор медіа» Мустафа Найєм.

 

Віталій Хомутиннік сказав журналісту, що дізнається, чому охоронці так себе вели, і здогадується, хто міг їхати у автомобілі.

 

Пізніше з телефону Віталія Хомутинника журналісту зателефонувала якась людина і намагалася прояснити цю ситуацію. Однак на питання журналіста, з ким він говорить, йому відповіли, що це не має значення і ситуація не варта розголосу.

 

Мустафа Найєм не встиг написати заяви до міліції, оскільки поспішає на ефір на каналі ТВі о 18:30, однак запевнив «Детектор медіа», що планує це зробити згодом.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10380
Читайте також
31.07.2012 14:42
Мустафа Найем, «Блоги. Українаська правда»
22 746
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
а ви тут...
4278 дн. тому
Найємшек чекає компенсації від "уважаємава челавєка" в кубіку, тому не каже хто він. Звичайний шантажист!)
Игорь
4279 дн. тому
Судить по тексту не имеет смысла.... Вот если бы была видеозапись... Может он сам спровоцировал скандал... волокся впереди автомобиля, не давал себя обогнать... Судить можно только если бы была видеозапись. А со слов политически-заангажированного человека, купленного оппозицией - верится в это слабо. Было бы видео - тогда поверил бы, а так...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду