Журналістів не пустять на з’їзди Партії регіонів та «Нашої України»

30 Липня 2012
8333
30 Липня 2012
17:30

Журналістів не пустять на з’їзди Партії регіонів та «Нашої України»

8333
Для журналістів будуть обладнані прес-центри і проводитимуться прес-конференції
Журналістів не пустять на з’їзди Партії регіонів та «Нашої України»

Журналісти не зможуть потрапити до зали, де проходить з'їзд Партії регіонів. Про це повідомляє «Українська правда».

 

Для них підготовлено спеціальний прес-центр, але поспілкуватися безпосередньо з делегатами з'їзду їм не вдасться. У з'їзді беруть участь 6 тисяч делегатів. Майже всі вони прибули в останні години, тому на вході виникла штовханина.

 

Також, як пише «Українська правда» з посиланням на інформацію прес-служби «Нашої України», об'єднаний з'їзд «Нашої України», УНП та КУНу планується провести без присутності преси.

 

У «Нашій Україні» це пояснюють «юридичними моментами, а точніше голосуванням за кандидатів-мажоритарників».

 

«Для журналістів буде організована о 16:30 підсумкову прес-конференцію, де будуть присутні всі лідери партій, в тому числі і Ющенко. Крім того це все буде цілий день - із самого ранку і десь до 16-ї години», - повідомили у прес-службі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8333
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду