Весільне шоу Нового каналу робитимуть за форматом компанії Talpa

23 Липня 2012
7391
23 Липня 2012
11:17

Весільне шоу Нового каналу робитимуть за форматом компанії Talpa

7391
Стартує восени
Весільне шоу Нового каналу робитимуть за форматом компанії Talpa

Весільне шоу Новий канал вироблятиме за голландським форматом Welcome to My Wedding компанії Talpa. Про це йдеться на сайті Нового каналу.

 

В українській адаптації голландського шоу ведучий не буде планувати й організовувати весілля, догоджаючи нареченому з нареченою. Закохані самі спланують свою урочисту церемонію.

 

Кожний із закоханих займеться підготовкою ідеального весілля за власним сценарієм, і так, щоб друга половинка нічого про нього не знала. Обов'язковий акцент та три основні елементи свята: вбрання, транспорт і місце проведення. Чий план буде втілений у життя, стане відомо тільки в день одруження - ведучий шоу запропонує закоханим витягнути жереб три рази. Волею випадку визначаться три ключові складові церемонії. Таким чином, буде створений мікс із варіантів весілля нареченого й нареченої.

 

У фіналі пара, яка вже офіційно зареєструвала свій шлюб, одержить подарунок, де також не обійдеться без жереба.

 

Шоу стартує восени.

 

Продюсер шоу - Анатолій Сябро. Режисери-постановники - Костянтин Міхно, Олексій Кругліков.

 

Серед основних кандидатів на роль ведучого - актор і модель Артем Дубницький, актори «Великої різниці» Костянтин Октябрьський, Кирил Андрєєв і Юрій Соса, радіоведучий Едуард Гльоза, фіналіст шоу «X-Фактор» Олександр Кривошапко.

 

Нагадаємо, раніше ТК писала, що Новий канал готує весільне шоу і вже оголосив про кастинги на участь у ньому.

 

Весільні проекти виходили на СТБ - «Весільні битви», «1+1» - «Чотири весілля», К1 - «Pro весілля».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7391
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду