Парламент замовив за 77 тис. грн моніторинг новин на Першому, «1+1», «Інтері», СТБ та інших каналах

15 Липня 2012
11350
15 Липня 2012
10:23

Парламент замовив за 77 тис. грн моніторинг новин на Першому, «1+1», «Інтері», СТБ та інших каналах

11350
Моніторингова фірма має надати запис на цифровому носії випуску новин телеканалу не пізніше, ніж через шість годин після звернення
Парламент замовив за 77 тис. грн моніторинг новин на Першому, «1+1», «Інтері», СТБ та інших каналах

Управління справами Верховної Ради України 3 липня за результатами тендерів уклало низку угод на послуги вартістю 335 тисяч гривень. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель», пише сайт «Наші гроші».

 

Парламент за 77 тисяч гривень замовив ТОВ «Контекст-медіа» моніторинг в липні-грудні основних вечірніх інформаційних випусків новин загальнонаціональних телеканалів - Першого національного, «1+1», «Інтер», ICTV, 5 канал, СТБ, «Новий канал», ТРК «Україна» і TВi. На вимогу Управління справами моніторингова фірма має надати запис на цифровому носії випуску новин телеканалу не пізніше, ніж через шість годин після звернення, і постійно надавати повнотекстову розшифровку новинних випусків.

 

Також Верховна Рада заплатить ТОВ «Юридична фірма «Інститут досліджень проблем законодавства ім. Ярослава Мудрого» 96 тисяч гривень за переклад резюме до нормативно-правових актів України англійською мовою і послуги з супроводження системи машинного перекладу Pragma Expert.

 

Ще 163 тисяч гривень отримають Інститут проблем математичних машин і систем НАН України і ТОВ «НВП «ТН Інтегрейшн» за технічне обслуговування та поточний ремонт технічних засобів системи «Рада» та обладнання бездротової мережі.

 

З урахуванням цих закупівель Управління справами парламенту в 2012 році провело закупівлі товарів та послуг на загальну суму 37,36 млн гривень.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11350
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
111
4300 дн. тому
интересно, почему в списке нет ТРК"Эра"?
Iehbr
4300 дн. тому
Зачем, лучше бы пару золотых унитазов купили.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду