Проти посадовця Нацради порушено кримінальну справу за одержання хабара

13 Липня 2012
10137
13 Липня 2012
18:41

Проти посадовця Нацради порушено кримінальну справу за одержання хабара

10137
Посадовець на даний час затриманий
Проти посадовця Нацради порушено кримінальну справу за одержання хабара

Проти посадовця апарату Національний ради з питань телебачення і радіомовлення, затриманого «на гарячому» працівниками прокуратури міста Києва та Служби безпеки України 12 липня, порушено кримінальну справу за ч. 4 ст. 368 Кримінального кодексу України (одержання хабара службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище).

 

Про це повідомив відділ зв'язків зі ЗМІ прокуратури міста Києва у відповідь на запит «Детектор медіа».

 

Посадовець на даний час затриманий.

 

На запитання, чи відповідає дійсності інформація про те, що затриманий є заступником керівника апарату, в прокуратурі не відповіли.

 

Нагадаємо, посадовця затримали в його робочому кабінеті під час отримання другої частини неправомірної вигоди в сумі 20 тис грн. Загалом, за інформацією прокуратури, він вимагав 40 тис. грн від представника регіональної телекомпанії за підготовку матеріалів для розгляду Нацрадою питання про видачу ліцензії цій компанії на здійснення телекомунікаційних послуг.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10137
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
-
4273 дн. тому
ооо, нашли козла отпущения
прохожий
4274 дн. тому
Новицький Анатолій Миколайович - Заступник керівника апарату
Знающий
4276 дн. тому
Надеюсь, не Ира Опилат??
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду