Сергій Товстенко перейшов із «Київстара» на канал «Україна»

11 Липня 2012
9172
11 Липня 2012
15:54

Сергій Товстенко перейшов із «Київстара» на канал «Україна»

9172
Очолив піар-відділ
Сергій Товстенко перейшов із «Київстара» на канал «Україна»

Сергій Товстенко-Забелін став керівником відділу корпоративних комунікацій телеканалу «Україна». Цю інформацію він підтвердив «Детектор медіа» особисто.

 

«Одним з пріоритетів розвитку телеканалу "Україна" є формування стійкої позитивної репутації як успішного, найбільш швидко зростаючого каналу країни. З урахуванням мого попереднього досвіду роботи в бізнес-секторі, мене запросили на телеканал для вирішення комунікаційних завдань, у першу чергу, в цьому напрямку», - прокоментував Сергій Товстенко своє призначення.

 

До призначення пан Товстенко потягом майже 8 років, з 2004 р., працював у піар-відділі мобільного оператора «Київстар», куди перейшов з мережевого рекламного агентства Bates Ukraine. Сергій Товстенко також має досвід журналістської роботи (працював редактором на «Інтері», головним редактором веб-проекту P5 Сommunications, у Всесвітній службі «Радіо України») і роботи прес-секретарем державної установи. Закінчив Київський національний університет імені Тараса Шевченка.

 

Посада керівника відділу корпоративних комунікацій «України» була вакантною з грудня 2011 року, коли її залишила Алевтина Шаповалова.

 

Нагадаємо, цього тижня новий піар-директор з'явився і в «1+1».

 



«Детектор медіа»

Фото надані прес-службою Сергієм Товстенком

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9172
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
fafa
4277 дн. тому
Посмотрим, посмотрим, что он принесет "Украине"...
Знавець
4278 дн. тому
Поясніть хто-небудь цьому видатному пєарщегу, що краватку не вдягають, коли на ср...ці джинси ! :)
Karino4ka
4278 дн. тому
Сергей получил в "Киевстаре" хороший опыт. Посмотрим, на что он способен. Пока что его комментарий выглядит убедительным...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду