Держкіно дає 1,5 млн на проведення Одеського міжнародного кінофестивалю

10 Липня 2012
8103
10 Липня 2012
18:22

Держкіно дає 1,5 млн на проведення Одеського міжнародного кінофестивалю

8103
Торік Держкіно дало фестивалю 2 млн гривень
Держкіно дає 1,5 млн на проведення Одеського міжнародного кінофестивалю

Державне агентство України з питань кіно 9 липня уклало угоду з ТОВ «Український кінофестиваль» на проведення третього Одеського міжнародного кінофестивалю (ОМКФ) з 13 до 30 липня 2012 року. Вартість угоди склала 1,5 млн гривень. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель», пише сайт «Наші гроші».

 

В обґрунтуванні закупівлі, проведеної за неконкурентною процедурою «в одного учасника», пояснюється, що вибір процедури пов'язаний з відсутністю альтернативи. На доказ цього Держкіно наводить договір «Про передачу виключного права на використання твору» від 18 травня 2010 року та свідоцтво про реєстрацію авторського права від 13 травня 2010-го №33226.

 

Власниками ТОВ «Український кінофестиваль» є директор ОМКФ Денис Іванов і президент фестивалю Вікторія Тігіпко. Дружині віце-прем'єра належить 91% статутного капіталу фірми.

 

Минулого року Держкіно спонсорувало цю компанію на проведення ОМКФ на 2 млн грн. А загалом проведення другого Одеського кінофестивалю коштувало 3 млн євро, тимчасом як бюджет першого фестивалю становив 15 млн гривень.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8103
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду