На Одещині невідомі закидали будинок журналіста займистими пляшками

9 Липня 2012
5958
9 Липня 2012
13:51

На Одещині невідомі закидали будинок журналіста займистими пляшками

5958
Намагалися підпалити
На Одещині невідомі закидали будинок журналіста займистими пляшками

9 липня у місті Котовську Одеської області на будинок журналіста газети «Избирком» Анатолія Тіорі напали невідомі. Про це повідомляє сайт «Одесса. Комментарии» з посиланням на прес-службу обласного УВС.

 

За даними відомства, вранці о 4:50 в Котовський міський відділ ГУ МВС України в Одеській області із Котовського райуправління МНС надійшло повідомлення про загоряння стіни житлового будинку по вулиці Гагаріна.

 

«Виїздом слідчо-оперативної групи міськвідділу міліції на місце події зі слів господаря будинку, 1956 р.н., приватного підприємця, позаштатного кореспондента газети "Избирком", встановлено, що невідомі особи в 3:00 ночі кинули в бік його домоволодіння чотири пляшки, наповнені рідиною світлого кольору з характерним запахом нафтопродуктів, попередньо - дизпаливом», - йдеться в повідомленні.

 

В результаті даного інциденту було пошкоджено віконне скло і закопчено стіну будинку. Пожежі не сталося. З місця події вилучено дві вцілілі пляшки з рідиною, фрагменти скла від розбитих пляшок і сірники.

 

Міліція перевіряє, чи підпадають дії невідомих, які закидали будинок котовського журналіста пляшками із запальною сумішшю, під статтю 194 КК України - умисне знищення або пошкодження чужого майна шляхом підпалу.

 

 


 

 

Анатолій Тіорі відомий своєю критичною позицією щодо місцевої влади. Нещодавно депутати Котовської міської ради напали на журналіста і зіпсували його особисті речі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5958
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду