Газета одеської облради запустила китайськомовну версію сайту

7 Липня 2012
9121
7 Липня 2012
11:24

Газета одеської облради запустила китайськомовну версію сайту

9121
Для членів китайської громади Одеси
Газета одеської облради запустила китайськомовну версію сайту

Одеська обласна рада запустила електронну версію своєї газети «Одеські вісті» китайською мовою. Про це повідомляє УНІАН.

 

Китайськомовний сайт газети обласної ради izvestiya.odessa.ua має стати єдиним інформаційним порталом для членів китайської громади Одеси, які прагнуть одержати повну інформацію про життя в Одеському регіоні. Відеоматеріали за участю перших осіб органів влади виходитимуть із субтитрами китайською мовою.

 

Для цього на YouTube організовано канал Одеських вістей (OdessaNewsLive), на якому вже доступні 38 програм російською й українською мовами. Користувачі сайту також зможуть реєструватися і створювати свої матеріали.

 

За словами редактора видання Івана Ненова, проект був ініційований головою обласної ради.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9121
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Георгій
4310 дн. тому
нічого такого Одеська міськрада не запускала. це проект ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду