Комерційним директором «Русского радио» стала Світлана Гончаренко

6 Липня 2012
6995
6 Липня 2012
16:57

Комерційним директором «Русского радио» стала Світлана Гончаренко

6995
Комерційним директором «Русского радио» стала Світлана Гончаренко

Комерційним директором радіомережі «Русское радио», що входить до холдингу «ТАВР-Медіа», призначено Світлану Гончаренко. Про це йдеться в повідомленні радіохолдингу.

 

Світлана Гончаренко працює на «Русском радио» з моменту його виходу в ефір, тобто понад 10 років. Очоливши комерційних відділ, вона планує розширити колектив і запустити нові комерційні та творчі проекти.

 

«Ми хочемо залучити до роботи на "Русском радио" нових сильних, подекуди навіть агресивних продавців. "Русское радио" отримало нещодавно нове дихання у вигляді нового сильного ранкового шоу, яке за півроку свого існування стало одним з провідних на ринку. Крім того готуються до виходу нові яскраві проекти осінньо-зимового сезону. Так що я впевнена, оновленій та посиленій команді комерційного відділу буде чим порадувати ринок і своїх клієнтів», - розповіла про свої плани Світлана Гончаренко.

 

Світлана Гончаренко є найдосвідченішою людиною в рекламному відділі Русского радио, каже комерційний директор «ТАВР-Медіа» Лариса Сірик. «І оскільки як продавець вона вже повністю реалізувалася, ми бачимо необхідність її реалізації як керівника», - зазначила пані Сірик.

 

Радіомережа «Рсское радио» працює вже 10 років. Віднедавна «Русское радио» розпочало мовлення у Львові та Ужгороді, охопивши вже всю країну.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6995
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду