«Інтер» покаже міні-серіал «Реквієм для свідка»

5 Липня 2012
7458
5 Липня 2012
09:05

«Інтер» покаже міні-серіал «Реквієм для свідка»

7458
Виробництва Star Media
«Інтер» покаже міні-серіал «Реквієм для свідка»

15 липня о 17:50 на телеканалі «Інтер» відбудеться прем'єра 4-серійного психологічного детективу «Реквієм для свідка» виробництва кінокомпанії Star Media.

 

Це історія про долю геніального хірурга, життя якого кардинально змінюється після того, як він оперує кримінального авторитета. У головних ролях - Андрій Ільїн, В'ячеслав Разбєгаєв, Каріна Разумовська, Тетяна Колганова, Ігор Ніколаєв, Олексій Вертинський, Наталія Васько та інші.

 

Всі чотири серії телефільму «Реквієм для свідка» вийдуть 15 липня о 17:50 і 21:00 (до і після «Подробиць тижня»).

 

Зйомки стрічки проходили в Судаку, Новому Світі, Москві, мисливських угіддях Переяслава-Хмельницького і в Києві.

 

Режисер картини - Володимир Крайнєв, сценарист - Олег Приходько, оператор-постановник - Юрій Гармаш, композитор - Михайло Алексєєв, продюсери - Олексій Гончаренко, Влад Ряшин.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7458
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду