Микола Підвезяний став головним редактором «Главкома»

2 Липня 2012
12379
2 Липня 2012
17:09

Микола Підвезяний став головним редактором «Главкома»

12379
Микола Підвезяний став головним редактором «Главкома»

ТОВ «Українські медійні системи», засновник інформаційного агентства «Главком», призначило на посаду головного редактора агентства Миколу Підвезяного.

 

До призначення Микола Підвезяний працював на посаді головного редактора журналу Weekly.ua.

 

«Микола Підвезяний відповідатиме за посилення контентної складової агентства, а також за його брендування на ринку, - повідомив керівник «Главкому» Віктор Шлінчак. - Стратегічне планування та розвиток нових напрямків, як і раніше, належать до зони компетенції шеф-редактора агентства Юлії Лимар».

 

Довідка:

«Главком» - інформаційне агентство, засноване ТОВ «Українські медійні системи» у грудні 2009 року. У червні поточного року запустило новий розділ Glavcom.TV. На базі агентсва також працює київський портал Kievnews.org.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12379
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Іva
4312 дн. тому
kolya, vsyogo naikraschogo!!!
Анна
4313 дн. тому
Шлинчак снова начал собирать большую команду? Надо бы ему позвонить, всегда хотела с ним работать :)
Тарас Вернидуб
4313 дн. тому
Чудова кадрова знахідка! Впевнений, що від цього агенство тільки виграє.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду