Журналіста «Дорожнього контролю» побили на штрафмайданчику ДАІ

28 Червня 2012
9202
28 Червня 2012
21:36

Журналіста «Дорожнього контролю» побили на штрафмайданчику ДАІ

9202
Міліція проводить перевірку
Журналіста «Дорожнього контролю» побили на штрафмайданчику ДАІ

«Дорожній контроль» заявляє, що на журналіста видання Андрія Дзіндзя напав охоронець спец майданчика на Троєщині. Про це йдеться на сайті видання.

 

Пригода сталась 27 червня. За цією інформацією співробітники видання виявили новий нелегальний приватний штрафмайданчик ДАІ, на який незаконно заганяються автомобілі, які відбирають у киян.

 

«Під час спроби з'ясувати на якій підставі працює даний штрафмайданчик, охоронець стоянки, умисно, з усієї сили наніс удар ліктем в обличчя журналіста "Дорожнього контролю". Все це спостерігала міліція, яка ніяким чином не перешкоджала протиправним діям. Після удару, охоронець продовжив загрожувати і нецензурно висловлюватися», - йдеться на сайті видання.

 

 

 

 

 

 

Відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС України повідомляє, що у цей день по спецлінії «102» громадянин, який працює журналістом інтернет-видання «Дорожній контроль» заявив, що о 15.30 по вул. Бальзака, 16 на нього напав невідомий та наніс тілесні ушкодження.

 

Однак версія озвучена міліцією відрізняється від опису подій сайтом «Дорожній контроль». За інформацією правоохоронців, в цей же день о 15.45 до чергової частини Деснянського РУ ГУМВС України надійшло повідомлення про те, що зі спецмайданчику по вул. Бальзака,16 невідомі намагаються заволодіти автомобілем. До працівників міліції звернувся громадянин, який працює відповідальним за видачу транспортних засобів на спецмайданчику та повідомив, що 27.06 близько 16.00 на територію спецмайданчика невідомі нанесли йому тілесні ушкодження та самовільно забрали автомобіль зі спецмайданчика.

 

«Працівниками міліції було встановлено, що 26.06.12 о 3.30 на спецмайданчик на вул. Бальзака, 16 на евакуаторі було доставлено автомобіль «Саманд» та надано протокол огляду затримання автомобіля, що був складений працівником ДАІ Шевченківського РУ ГУМВС України в м. Києві за те, що водій керував автомобілем без посвідчення водія та документів на зазначений автомобіль 16.00 до спецмайданчика увірвалося двоє невідомих один з яких тримав в руках відеокамеру та проводив відео зйомку. Невідомі почали самостійно, без дозволу охорони відкривати ворота спецмайданчика, між охоронцем та невідомими виникла штовханина, однин з невідомих, без відповідних документів, без дозволу охорони сів за кермо автомобіля «Саманд», що стояв на спецмайданчику та почав рухатися в бік воріт. Охоронець, щоб завадити самовільному захопленню авто, намагався перекрити виїзд зі спецмайданчика, при цьому громадянин з камерою почав протидіяти охоронцю», - йдеться у повідомленні міліції

 

Тепер правоохоронці проводять перевірку.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9202
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду