«СТС Медіа» запустив моніторинг цілісності регіонального мовлення

27 Червня 2012
6581
27 Червня 2012
14:54

«СТС Медіа» запустив моніторинг цілісності регіонального мовлення

6581
Моніторинг виявлятиме можливі розбіжності в сітці мовлення регіональних каналів
«СТС Медіа» запустив моніторинг цілісності регіонального мовлення

Російський медіахолдинг «СТС Медіа» запустив спільно з компанією Comexp проект з моніторингу регіонального телевізійного ефіру щодо цілісності й безперервності мовлення, повідомила прес-служба холдингу.

 

Основними завданнями проекту стануть управління якістю сигналу, забезпечення безперервного мовлення та управління ризиками. До списку, за яким здійснюватиметься моніторинг, увійдуть міста РФ з населенням понад 100 тис. осіб.

 

Моніторинг базується на технології, що дозволяє розпізнавати зображення на основі механізму, що моделює зорове сприйняття людини. Проект дозволить виявляти можливі розбіжності в сітці мовлення регіональних каналів.

 

У компанії стверджують, що це перший подібний проект на російському ринку.

 

«Проект обеспечивает высокую точность измерений, отслеживая сигналы в онлайн режиме, а также дает возможность настройки для дистанционной работы с системой из любой точки мира. При этом комплекс сравнений работает ежедневно 24 часа в сутки и позволяет отследить максимально широкий перечень опций, в числе которых подтверждение выходов сетевой рекламы и анонсов, непрерывности и неизменности сетевого и программного рекламных блоков. Все это в совокупности позволит получать полную картину относительно целостности и непрерывности вещания, а в случае выявления отклонений и сбоев, совместно с региональными партнерами, оперативно их устранять», - коментує заступник генерального директора «СТС Медіа» з управління мовленням в РФ Сергій Петров.

 

«СТС Медіа» управляє трьома телеканалами в Росії: СТС, «Домашний» і «Перец», а також «31 каналом» у Казахстані і телевізійною компанією в Молдові. Холдинг також володіє власною компанією з виробництва телевізійного контенту - Story First Production

 

Компанія Comexp створена у 2006 году. За результатами проведених науково-дослідницьких робіт у 2008 році отримала патент на новий спосіб обробки зображень TAPe-technology. На сьогодні компанія є розробником прикладних рішень у галузі технології розпізнавання образів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6581
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду