Enter Film змінив директора і програмну концепцію

25 Червня 2012
10276
25 Червня 2012
12:57

Enter Film змінив директора і програмну концепцію

10276
Нацрада дозволила каналу відмовитися від дитячих програм
Enter Film змінив директора і програмну концепцію

Телеканал Enter Film («Ентер-фільм») змінив програмну концепцію і керівництво. Відповідні зміни до супутникової ліцензії ТОВ «ТРК "Кіно ТВ"» внесла Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 23 червня.

 

Директором каналу замість Володимира Шарка стала Олена Гуц. Вона ж увійшла до редакційної ради, другим членом якої є Ярослав Порохняк.

 

За новою програмною концепцією формат каналу визначено як кінопоказ (був - інформаційно-розважальний з фільмопоказом.

 

Частка національного продукту зменшилася з 18 годин до 12 годин на добу, іноземного продукту - збільшилася з 6 годин до 12 годин на добу, при цьому частка програм власного виробництва зменшилася з 6 годин до 3,5 годин на добу.

 

Інформаційно-аналітичні та публіцистичні, культурно-мистецькі, розважально-музичні програми залишилися по 1 годині на добу, зникли дитячі програми, яких було 3 години на добу, натомість фільмопоказу побільшало з 13 годин до 16 годин на добу.

 

Реклами стало 3,5 години (було 3 години), елементів оформлення ефіру - 6 хвилин (було 30 хвилин), анонсів - 24 хвилини (раніше не було), телеторгівлі - 1 година (було 1,5 години).

 

Enter Film входить до медіагрупи «Інтер», володіє ліцензіями на супутникове та цифрове ефірне мовлення в мультиплексі МХ-1. Наразі було переоформлено супутникову ліцензію каналу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10276
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду