«Народний список» з Королевською взяв показники, нижчі за середні каналу

21 Червня 2012
9663
21 Червня 2012
17:09

«Народний список» з Королевською взяв показники, нижчі за середні каналу

9663
Рейтинг 1,05%, частка 3,41% за аудиторією 18+, вибірка «Вся Україна»
«Народний список» з Королевською взяв показники, нижчі за середні каналу

20 червня, у середу, прем'єра програми «Народний список» на Першому національному мала рейтинг 1,05%, частку 3,41% за комерційною аудиторією каналу (люди віком старше 18 років, вибірка «Вся Україна»). Тут і далі наведено попередні дані (overnight) компанії GfK Ukraine.

 

У містах з населенням понад 50 тисяч осіб показники нижчі - рейтинг 0,89%, частка 2,84%.

 

Програма вийшла у слоті 21.48-22.50.

 

Показники програми були нижчими за середні каналу. Минулого тижня (11-17 червня) Перший національний/«Ера» мав середню частку 5,92% за «Всією Україною» та 5,45% за «50 тис.+». Такі високі показники каналу зумовив показ чемпіонату Європи з футболу.

 

Нагадаємо, комерційний політичний телепроект «Народний список» на замовлення НТКУ виробляє «Савік Шустер студія». Ведучим стане Савік Шустер. Суть програми полягає в змаганні молодих активістів за звання народного кандидата, переможець якого отримає місце в партійному списку Наталі Королевської. Створення і розміщення програми в ефірі оплачується партією «Україна-вперед!».

 

Дані дослідження телевізійної аудиторії, яке реалізують GfK Ukraine і «Комунікаційний альянс» (моніторинг), надано Індустріальним телевізійним комітетом (ІТК). Правовласником ліцензії на софт є ІТК. Дані розраховано для населення віком 18+, вибірки «Вся Україна», «50 тис.+». У матеріалі використано дані оvernight. «Народний список» виходив у слоті 21.48-22.50. Дані представлено за показниками рейтингу та частки. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії GfK чи ІТК.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9663
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Юля
4316 дн. тому
Так вам заказушники и надо!!
Знавець
4316 дн. тому
Бгггггггг! :) Юлєзамєнітель нє канаєт.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду