Star Media знімає драму за книгою Анатолія Барбакару

19 Червня 2012
9498
19 Червня 2012
11:53

Star Media знімає драму за книгою Анатолія Барбакару

9498
Називатиметься «Одеса-мама»
Star Media знімає драму за книгою Анатолія Барбакару

Кінокомпанія Star Media зніматиме кримінальну драму за книгою Анатолія Барбакару «Одеса-мама». Про це повідомила прес-служба продакшна.

 

Нагадаємо, Анатолій Барбакару є колишнім в'язнем та ведучим програми ICTV «Джентельмени на дачі».

 

Автор сценарію - Максим Бєлозор, режисер-постановник - Едуард Паррі, художник-постановник - Лариса Жилко, оператор-постановник - Ілля Меліхов, продюсери - Артем Доллежаль, Влад Ряшин.

 

Стрічка зніматиметься в Москві та Одесі.

 

«Одеса, 1980 рік. У Костика Волошина є мрія - втекти за кордон. Соціалізм він будувати не має наміру. Костик веде подвійне життя - посада наукового співробітника НДІ лише прикриття для шулерської діяльності, в якій Костик абсолютний профі. Рятуючись від розправи крутого картяра Гоги, якому заборгував велику суму, він їде в Одесу, звідки сам родом. Його мета - якомога швидше "заробити" пристойну суму, достатню для виїзду з країни. Всі афери наш герой провертає під прикриттям Балабана. Балабан допомагає Костику з однієї причини - двадцять років тому він не зміг викрити людей, підставив батька Костика... Однак, кращий друг і покровитель Балабан стає ворогом номер один, коли Костик дізнається, що саме він стояв за наклепом, що призвела до загибелі його батька», - йдеться в анотації.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9498
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду