Star Media зніматиме фільм «Пора кохання»

15 Червня 2012
5441
15 Червня 2012
11:24

Star Media зніматиме фільм «Пора кохання»

5441
Мелодрама на фоні морського відпочинку
Star Media зніматиме фільм «Пора кохання»

Кінокомпанія Star Media приступила до підготовчого періоду фільму «Пора кохання». Про це йдеться на сайті продакшну.

 

«Пора кохання» - за жанром мелодрама, хронометраж стрічки - 4 серії.

 

Автор сценарію - Наталія Шимборецька, режисер-постановник - Анатолій Григор'єв, художник-постановник - Валерій Верховський, оператор-постановник - Олександр Сєдов, композитори - Володимир Кріпак, Олексій Остапчук,  продюсери - Галина Балан-Тимкіна, Влад Ряшин.

 

Прем'єра картини відбудеться в Росії на каналі «Россия».

 

«Три подруги Свєта, Женя та Марина їдуть відпочивати на море. Для кожної поїздка - спосіб втекти від проблем. Від Марини пішов чоловік. Стабільне життя зруйнувалося в мить. Женя, свого мінливого кавалера-музиканта, прогнала сама. А для Світлани поїздка - спосіб уберегти сина від настирливих мисливиць на московську квартиру. Відпустка для всіх подруг, як не можна до речі. Тільки на курорті жінок чекають нові випробування, зустрічі, побачення, розчарування», - йдеться в анотації.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5441
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду