СТБ зніматиме третього «Холостяка»

13 Червня 2012
8003
13 Червня 2012
16:14

СТБ зніматиме третього «Холостяка»

8003
Канал оголосив кастинг учасниць
СТБ зніматиме третього «Холостяка»

Телеканал СТБ зніматиме третій сезон реаліті-шоу «Холостяк» і оголосив кастинг учасниць. Про це йдеться на сайті СТБ.

 

Ім'я головного героя «Холостяка-3» оголосять перед початком зйомок. Вихід проекту в ефір заплановано на весну 2013 року.

 

На кастинг запрошують дівчат старше 21 року. Вони мають надіслати свою заявку, заповнивши анкету на сайті або надіславши заповнену анкету на адресу kropyvka.e@stb.ua

 

Шоу «Холостяк» - це адаптація американського проекту The Bachelor. За форматом, холостяк знайомиться з 25 претендентками, ходить на побачення, зустрічається з батьками дівчат і, зрештою, обирає одну з них. Перший сезон української адаптації шоу вийшов навесні 2011 року, другий - навесні 2012-го.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8003
Читайте також
02.03.2012 17:02
Анастасія Білякова-Бєльська, для «Детектор медіа»
38 576
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду