Екс-заступник голови Нацради Ігор Курус залишає «Відкритий світ» і йде в політику

11 Червня 2012
7936
11 Червня 2012
17:03

Екс-заступник голови Нацради Ігор Курус залишає «Відкритий світ» і йде в політику

7936
Він склав повноваження керівника національного проекту «Відкритий світ»
Екс-заступник голови Нацради Ігор Курус залишає «Відкритий світ» і йде в політику

Керівник національного проекту «Відкритий світ» Ігор Курус заявив, що написав заяву на складання своїх повноважень, повідомляє ZIK.

 

«До цього рішення мене підштовхнули події 5 червня, коли Верховна Рада прийняла закон про мови. Я ніколи не погоджувався з неповагою до української мови. Я вважаю, що можна просувати інші мови, але тільки тоді, коли українська мова є сильною», - наголосив Ігор Курус.

 

Пан Курус зазначив, що розчарувався в нинішніх політиках. Тому вирішив сам іти в парламент, щоб домогтися позитивних змін у суспільстві.

 

«Досвід показує, що управлінець залежить від політики. Раніше, ще коли я був у Національній раді з питань телебачення і радіомовлення, ми просували українську мову. Рішення ж парламенту перекреслили всю нашу діяльність. Тому я хочу йти в політику», - повідомив тепер уже колишній керівник проекту «Відкритий світ».

 

Нагадаємо, що національний проект «Відкритий світ» стартував 11 січня 2012 року. Проект ставить на меті створення інформаційно-комунікаційної освітньої мережі національного рівня. Створити хотіли за допомогою централізації системи навчання та оцінки знань учнів. А також - впровадження інформаційно-комп'ютерних технологій в систему управління освітніми установами.

 

Як відомо, Ігор Курус з 2005 по 2010 роки був членом Національної ради з питань телебачення і радіомовлення за квотою президента. Був спершу заступником голови Нацради, а з лютого 2007 по квітень 2009 року - першим заступником голови. У Нацраді Ігор Курус опікувався впровадженням цифрового телебачення.

 

До членства в Нацраді з 1996 року працював в апараті регуляторного органу, з 2001 року очолював організаційний відділ Нацради.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7936
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
курвусу
4334 дн. тому
та не верьте вы курвусу! его с работы поперли, материалы передали в прокуратуру, он же компутеры покупал по завышенной цене. вот он и ищет красивые слова, чтоб спрыгнуть в раду и за мандатом спасти свою ж....у
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду