Новий робить спецпроект про об’єктивність україно-російської «Фабрики зірок»

8 Червня 2012
5804
8 Червня 2012
17:16

Новий робить спецпроект про об’єктивність україно-російської «Фабрики зірок»

5804
Новий робить спецпроект про об’єктивність україно-російської «Фабрики зірок»

Новий канал робить односерійний спецпроект «Фабрика. Протистояння», у якому збирається розслідувати об'єктивність першого ефіру шоу «Фабрика зірок. Україна-Росія». Про це повідомила прес-служба каналу.

 

«Питання про об'єктивність музичного конкурсу викликало хвилю сумнівів. Чи судять українську команду справедливо? Новий канал вирішив влаштувати свій "розбір польотів" і перевірити: чи справді російські "екс-фабриканти" сильніші або все ж українських конкурсантів заплановано засуджують?», - йдеться у повідомленні.

 

Проект «Фабрика. Протистояння» вийде 10 червня о 20.00, а другий концерт «Фабрика зірок. Україна-Росія» - 17 червня.



У проекті «Фабрика. Протистояння» - коментарі всіх учасників шоу: «екс-фабрикантів», членів журі, Сергія Кузіна, який теж був присутній на ефірі, розповідає режисер фільму Ярослава Кузьменко.

 

«Записано ексклюзивне інтерв'ю з одним з тренерів української команди Костянтином Меладзе, який назвав цю "Фабрику" театром із заздалегідь прописаним сценарієм. Нас обурив той факт, що Єві Бушміній члени журі заявили, що у неї слабкий вокал, а Максу Барських сказали, що пісня, з якою він виступив у конкурсі «Візитка», - це не хіт! Нічого, що Макс отримав премію від російського «Муз-ТВ» в категорії «Прорив року»?», - говорить вона.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5804
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Che
4333 дн. тому
Выследить бы вас, кен, да по соплям надавать за такую утечку информации. Троль вонючий
кеп
4333 дн. тому
ололо, цю гівнофабрику вже давно відзняли, і перемогла з рахунком 4:1, звісно, рашка.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду