«Банк-TV» отримає від Нацбанку апаратуру на 70 млн

8 Червня 2012
5851
8 Червня 2012
16:47

«Банк-TV» отримає від Нацбанку апаратуру на 70 млн

5851
Цифровому каналу Нацбанку купили оснащення для апаратних і виїзних зйомок
«Банк-TV» отримає від Нацбанку апаратуру на 70 млн

Національний банк України 25 травня за результатами тендеру уклав з ТОВ «Комтел системи мовлення» угоду на постачання радіо і телепередавальної апаратури та послуги з її налаштування на суму 71,33 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель», пишуть «Наші гроші».

 

Заплановано придбати апаратуру для оснащення режисерської, звукорежисерської та технічних апаратних для запису студійних телепрограм та прямого ефіру, а також обладнання для виїзної зйомки на загальну суму 57,30 млн грн. (весь перелік з цінами тут). Решта коштів у сумі 14,03 млн грн має піти на інсталяцію обладнання.

 

Закупівлю проводять за кошти Нацбанку.

 

Минулого року Нацбанк заснував ТОВ «Банківське телебачення» і за рахунок своїх коштів створив статутний фонд компанії у розмірі 10 млн грн.

 

Цифровий канал Нацбанку «Банк-TV» планує давати три години реклами на добу. телеканал володіє супутниковою ліцензією та ефірною цифровою ліцензією в загальнонаціональному мультиплексі МХ-5 з правом мовити у форматі високої чіткості HD.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5851
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
vit
4311 дн. тому
С какой это радости нацбанк вдруг занялся телевещанием? У нацбанка очень ограниченные функции, чётко определённые законом. И среди функций нацбанка вещаниия нет!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду