Жанна Бадоєва перейшла з «Інтера» на СТБ

30 Травня 2012
10498
30 Травня 2012
13:01

Жанна Бадоєва перейшла з «Інтера» на СТБ

10498
Стане суддею в шоу «МастерШеф»
Жанна Бадоєва перейшла з «Інтера» на СТБ

У другому сезоні кулінарного шоу телеканалу СТБ «МастерШеф» третьою суддею стане телеведуча Жанна Бадоєва, повідомляє прес-служба СТБ.

 

Жанна Бадоєва складе компанію шеф-кухарю Екторові Хіменесу-Браво й ресторатору Миколі Тищенку, замінивши Анфісу Чехову. Нагадаємо, Анфіса Чехова не змогла взяти участь у зйомках «МастерШефа» у зв'язку з вагітністю.

 

«За три роки в проекті «Орел&Решка» я втілила все замислене й навіть більше. І ще на початку сезону я попередила телеканал і команду, що хочу залишити програму й спробувати себе в інших проектах. Саме в цей час СТБ запропонував пройти кастинг на суддю в «МастерШеф», - розповідає Жанна Бадоєва. - За роки подорожей я об'їздила півсвіту, відвідала найкращі ресторани, скуштувала різні кухні й екзотичні страви. Я стала дуже досвідченим гурманом. Ми відзняли вже кілька телекастингів, і я органічно почуваюся в цьому кулінарному шоу».

 

Як писала «Дуся», Жанна Бадоєва пішла з телепроекту «Орел&решка»

 

«МастерШеф-2» вийде в осінньому сезоні. Нагадаємо, перший сезон «МастерШефа» виходив з 31 серпня по 21 грудня 2011 року. Проект створений за форматом MasterChef британського продакшну Shine.

 

«Детектор медіа»

Фото прес-служби СТБ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10498
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
CCC
4320 дн. тому
скачет жанна как егоза помеж каналами - а все одно говно получается на выходе....
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду