Ірина Блохіна стане співведучою Денисова у «Великому футболі»

29 Травня 2012
9559
29 Травня 2012
14:27

Ірина Блохіна стане співведучою Денисова у «Великому футболі»

9559
Постійними гостями будуть ведучі «НТВ-Плюс» - Василь Уткін та Юрій Розанов
Ірина Блохіна стане співведучою Денисова у «Великому футболі»

Співачка й актриса, дочка тренера збірної України з футболу Олега Блохіна Ірина Блохіна стане співведучою Олександра Денисова у ток-шок каналу «Україна» «Великий футбол». Про це повідомили на прес-конференції 29 травня, присвяченій запуску проекту.

 

Ток-шоу стартує 8 червня і виходитиме у всі дні, коли проводитимуться матчі. Програма розпочинатиметься о 21.00 з обговорення матчу, який пройшов о 19.00 та продовжиться по закінченню наступного матчу, приблизно о 23.45. Ток-шоу передбачає 19 епізодів.

 

У гостях ток-шоу будуть присутні постійні експерти, серед них український футболіст, член збірної України в 2002-2009 роках Євгеній Левченко, спортивний телекоментатор футбольних і хокейних матчів, голова редакційної ради «НТВ-Плюс» Юрій Розанов, спортивний журналіст, радіоведучий і телекоментатор, редактор спортивних телеканалів «НТВ-Плюс» Василь Уткін, ведучий програми «Один на один з Гамулою» на каналі «Футбол», тренер ФК «Ростов» Ігор Гамула.

 

Також, гостями шоу стануть відомі футболісти, наприклад, Марсель Десаї, Томас Кеслер, Невіо Скала, Крістіан Карамбьо.

 

 


 

 


 

На кожному з матчів для проекту працюватиме коментатор безпосередньо зі стадіону. Знімальні групи будуть працювати у всіх містах, які приймають Євро, як в Польщі, так і в Україні. «Тут, у студії, ми будемо приймати всі гарячі репортажі та матеріали», - розповів Олександр Денисов.

 

Основний акцент у «Великому футболі» робитимуть на ексклюзивні відеоматеріали, які журналісти зможуть робити завдяки спеціально наданим сервісам УЄФА: це ексклюзивна платформа на стадіоні, з якої зможуть включатися тільки журналісти «України», доступ до віп-зон тощо.

 

Для виробництва програми «Великий футбол» задіяно багато людських ресурсів: на проекті, окрім співробітників «України», працюватимуть як журналісти каналу «Футбол», так і нові журналісти й редактори на фрілансі, розповів Олександр Денисов.

 

Ведучий обіцяє, що аналіз футбольних матчів здійснюватиметься інноваційно за допомогою нових технологій. Спеціально для програми канал придбав велику сенсорну плазму з відповідним програмним забезпеченням, яка даватиме змогу розбирати кожен епізод поєдинку: «Систему таку придбали в Голландії. Ми вивчали на ринку технології. Що є для такої великої студії, щоб обговорювати футбол, щоб це все було мобільно, щоб редактор і ведучий могли швидко підготувати потрібен шматок матчу. Система побудована таким чином, щоб найпростіші моменти - наприклад, показати офсайдну лінію пальцем, чи зупинити на якійсь хвилині - можна було робити в студії в режимі реального часу. Якщо нам треба графічно прокрутити картинку, це все робиться вже по ходу матчу, однак достатньо оперативно».

 

Шоу вестимуть з нової спеціально побудованої студії. Крім того на кожен новий ефір для ведучої Ірини Блохіної створюватимуть ексклюзивний костюм у кольоровій гамі студії. Дизайнером вбрання стане ведучий «України» Ільяс Сахтара.

 

Кожен ефір завершуватиметься виступом у студії українських і зарубіжних музичних гуртів.

 

Поки що не вирішено, чи виходитиме шоу після Євро-2012.

 

 

 

 

 


 

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9559
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду