Реаліті про гостей Євро-2012 на «Україні» взяло частку 6,27%

28 Травня 2012
8003
28 Травня 2012
15:57

Реаліті про гостей Євро-2012 на «Україні» взяло частку 6,27%

8003
Показники виявилися нижчими за середні
Реаліті про гостей Євро-2012 на «Україні» взяло частку 6,27%

27 травня, у неділю, прем'єра реаліті-шоу «Вони їдуть до нас» на каналі «Україна» мала рейтинг 1,84%, частку 6,27% за комерційною аудиторією каналу (люди віком 18+ років, вибірка «50 тис.+»). Тут і далі наведено попередні дані (overnight) компанії GfK Ukraine.

 

За вибіркою «Вся Україна» показники нижчі: рейтинг 1,4%, частка 4,87%.

 

Програма вийшла у слоті 22.29-23.38.

 

Показники проекту виявились нижчими за середні каналу: «Україна» минулого тижня (21-27 травня) мала середню частку 11,9% за «50 тис.+» та 11,5% за «Всією Україною».

 

Нагадаємо, концепція реаліті «Вони їдуть до нас» передбачає історії п'яти уболівальників, жителів Європи (Франції, Німеччини, Швеції, Нідерландів), які перед Євро-2012 відправляються в подорож Україною, про яку вони зовсім нічого не знають, але яку хочуть побачити і зрозуміти, щоб під час чемпіонату бути гідом для своїх друзів.

 

Як уже писала «Детектор медіа», за схожим задумом проект робить канал «1+1» -«Євро на нервах». Його прем'єра вийде в понеділок, 28 травня.

 

Розрахунок показників здійснений для населення віком 18+, вибірки «Вся Україна», «50 тис.+». Дослідження телевізійної аудиторії реалізують GfK Ukraine і «Комунікаційний альянс», дані надані Індустріальним телевізійним комітетом (ІТК). Правовласником ліцензії на софт є ІТК. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії GfK.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8003
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду