Лист із погрозою Найєму надіслали зі спортивного форуму

24 Травня 2012
7637
24 Травня 2012
15:50

Лист із погрозою Найєму надіслали зі спортивного форуму

7637
Після хакерської атаки
Лист із погрозою Найєму надіслали зі спортивного форуму

Лист із прихованою погрозою на e-mail журналіста Мустафи Найєма надійшов зі спортивного форуму. Про це «Детектор медіа» повідомив представник хостинг-провайдера The Host з міста Боярка Олександр Сєдінкін.

 

«Сайт одного з наших клієнтів піддався хакерській атаці. В результаті на цей сайт було впроваджено шкідливий код, що дав можливість зловмиснику здійснити відправлення пошти. Ми вже зв'язалися із цим клієнтом і видалили цей код. Така ситуація не має повторитися в майбутньому», - зазначив Олександр Сєдінкін.

 

Зазначений ресурс не має жодного відношення до політики, а є форумом спортивної тематики, підкреслив пан Сєдінкін.

 

Про масову відправку листів із форуму не йдеться. «Займався цією справою технічно підкований фахівець: інтернет-ресурс є динамічним, й аби його зламати, потрібно володіти технічною базою», - розповів Олександр Сєдінкін.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 23 травня Мустафа Найєм отримав електронний лист з електронної адреси k1331@sbu.gov.ua (доменне ім'я Служби безпеки України). «Ты достал! Погода бывает изменчивой», - написав анонімний адресант.

 

Сам журналіст розцінює цей e-mail як «демонстративний натяк подумати про дещо». Приводом для цього, на думку Мустафи Найєма, став його запис у своєму блозі на сторінках «Української правди». У ньому журналіст розповів про «специфічне застосування правосуддя» по відношенню до представників Партії регіонів. Зокрема, наголосив, що депутата Київської облради від Партії регінів і за сумісництвом начальника управління культури і туризму Київської облдержадміністрації Ігоря Осипенка після суду за отримання хабаря було виправдано. Як зазначив у блозі журналіст, вимагаючи гроші у представника села Княжичі, пан Осипенко запевняв, що діє з відома губернатора Київської області Анатолія Присяжнюка. А народний депутат Ян Табачник, за словами журналіста, неодноразово звертався до слідчих з проханням не доводити справу до суду. Також Мустафа Найєм у цьому записі в блозі опублікував фрагменти розмов Ігоря Осипенка, у яких згадується народний депутат Ельбрус Тадеєв.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7637
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ветеран
4326 дн. тому
Можна було просто проігнорувати дурний жарт або відповісти проханням до автора уточнити, що він мав на увазі. Видно, Наєм уже своєї тіні .
Lady gaga
4326 дн. тому
Та це Найєму пратівний Скрипін із спортзалу приставучку прислав, а Мустофа пєрєбзднув- може Бєнє не сподобалось, як його лизнув приватбланком)))))
!
4326 дн. тому
Коментарі наших відвідувачів: Соломія // 24.05.2012 15:47:27 Мустафа, ну навіщо всіх вважати тупими та сліпими? Собака ти Meesha // 24.05.2012 14:36:51 Вот же дешевка. Получил письмо какого-то агабекяна с мейл.ру и побежал пиариться. )))) // 24.05.2012 13:54:59 Таким дешевым трюком Найемшек решил прикрыться от Приват Бланка и вылизывания Коломойского? )))Клоун-провокатор!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду