Прем’єра «Євро на нервах» на «1+1» переноситься

21 Травня 2012
7638
21 Травня 2012
14:08

Прем’єра «Євро на нервах» на «1+1» переноситься

7638
Прем’єра «Євро на нервах» на «1+1» переноситься

«1+1» переніс прем'єру проекту «Євро на нервах» на тиждень: перша частина програми вийде 28 травня. Відповідно, друга частина вийде за тиждень, 4 червня. Про це повідомляє прес-служба.

 

Раніше повідомлялося, що реаліті стартує 21 травня. Замість нього, за попередньою інформацією, в цей день на каналі вийде «Середовище існування».

 

Нагадаємо, «Євро на нервах» - спеціальний проект до Чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

 

У програмі канал намагатиметься перевірити готовність України до Євро-2012 очима іноземців. Для цього кілька громадян Естонії, Великої Британії, Камеруну, Індії та Бразилії отримали від каналу камери, розділилися на 4 пари та відправилися за своїми маршрутами - до приймаючих чемпіонат міст (Києва, Львова, Харкова та Донецька), а також до туристичних місць - дендропарку «Олександрія», Канева, Батурина тощо.

 

Вони їздили громадським транспортом, самостійно купували квитки, бронювали готелі та спілкувалися з працівниками інфраструктури.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7638
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду