Film.ua Group і видавництво «Егмонт Україна» запустили журнал про Лунтіка

17 Травня 2012
10575
17 Травня 2012
17:48

Film.ua Group і видавництво «Егмонт Україна» запустили журнал про Лунтіка

10575
Перший номер вийшов у травні
Film.ua Group і видавництво «Егмонт Україна» запустили журнал про Лунтіка

Film.ua Group та видавництво «Егмонт Україна» запустили дитячий журнал «Лунтик». Компанія Good Points, що входить до Film.ua Group, підписала договір з «Егмонт Україна» про надання видавництву права на використання зображення Лунтіка та використання образів героїв однойменного мультсеріалу для видавництва журналу «Лунтик», розповіли «Детектор медіа» в прес-службі Film.ua.

 

Перший номер дитячого видання вийшов у травні цього року. Журнал «Лунтик» має 36 кольорових сторінок. Видання випускається російською мовою. Стартовий наклад першого номеру - 18 300 примірників. Надалі наклад складатиме 22 000 примірників. Роздрібна рекомендована ціна - 16,90 грн.

 

Головний редактор українського журналу - Катерина Дем'янчук. Аудиторія журналу - дівчата і хлопці віком 4-8 років. Передбачається, що діти будуть читати журнал як повністю самостійно, так і в компанії батьків.

 

 


 

 

У самому журналі можна знайти нові комікси, розмальовки, маленькі історії, ребуси та загадки. А також інструкції до виготовлення декоративних аксесуарів власними руками та заготовки для них. Посередині журналу малюки знаходитимуть постери з героями мультику.

 

 


 

 

Як писала ТК, компанія Good Points із групи Film.ua підписала договір із ТОВ «Торговий центр "Дом книги"» (ТМ Vladi Toys) на використання образів героїв дитячого мульсеріалу «Лунтік та його друзі», який на сьогодні виходить на ТЕТі.

 

Нагадаємо, у березні 2011 року до структури групи Film.ua увійшла компанія Good Points, яка займатиметься дистрибуцією прав на використання образів популярних героїв з фільмів, серіалів та анімації на території України.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10575
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду