До Княжицького прийде відсторонений головред УНІАНу Олександр Харченко

17 Травня 2012
4661
17 Травня 2012
11:39

До Княжицького прийде відсторонений головред УНІАНу Олександр Харченко

4661
До Княжицького прийде відсторонений головред УНІАНу Олександр Харченко

17 травня у програмі «Вечір з Миколою Княжицьким» говоритимуть про звільнення Олександра Харченка, реконструкцію старого Києва та новообраного омбудсмена. Про це повідомляє прес-служба ТВі.

 

Зокрема, обговорюватимуть такі теми:

 

- Яке завдання ставить новообраний уповноважений Верховної Ради з питань прав людини? Та чи зможе новий омбудсмен бути політично незалежним - про це - Валерія Лутковська.

 

- Хто зупинить руйнування старого Києва? Та до чого може призвести нова реконструкція Гостинного двору? Про це - голова профільної комісії Київради Олександр Бригинець та києвознавець Владислава Осьмак.

 

- За що усунули з посади головного редактора агентства УНІАН Олександра Харченка? Як вплине це звільнення на український медіапростір? Про це - сам звільнений головред.

 

- Як США оцінюють рівень свободи та демократії в Україні? Чи є у нас вибіркове правосуддя? Про це - заступник керівника Бюро демократії і прав людини Держдепу Томас Мелія.

 

- Чим живе сучасне російське суспільство та чи є в Росії демократія після виборів нового президента? Про це - сатирик та філософ Віктор Шендерович.

 

Крім того, у програмі - нове сатиричне шоу від «Веселого песця». Автори проекту  - Геннадій Гельфер, Євген Гендін та Євген Чепурняк.

 

«Вечір з Миколою Княжицьким» виходить о 21:00.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4661
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду