Міліція порушила кримінальну справу через побиття Розинської (ДОПОВНЕНО)

17 Травня 2012
9297
17 Травня 2012
11:23

Міліція порушила кримінальну справу через побиття Розинської (ДОПОВНЕНО)

9297
У телеведучої закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забійна рана лівої брови, закрита травма грудей, забій нирок, мікрогематургія
Міліція порушила кримінальну справу через побиття Розинської (ДОПОВНЕНО)

Слідчий відділ Голосіївського РУ ГУМВС України порушив кримінальну справу за фактом побиття ведучої Першого національного Наталії Розинської. Справу порушено за частиною 2 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Про це йдеться у повідомленні відділу зв'язків з громадськістю ГУМВС України у Києві.

 

За інформацією міліції, о 00:45 до Голосіївського РУ ГУМВС України звернулась Наталія Розинстка і заявила, що близько 21:20 в парадному під`їзді будинку, де вона проживає, двоє невідомих осіб побили її. Зі слів ведучої міліція встановила, що о 21:15 вона припаркувала свій автомобіль, попрямувала до вхідних дверей під`їзду, відчинила магнітним ключем двері та зайшла в під'їзд. Слідом за нею зайшли двоє невідомих осіб, на вигляд 30-35 років, спортивної статури.

 

«Коли жінка повернулася назад, щоб подивитися, хто йде за нею, то одразу отримала удар рукою в область голови. Після удару вона почала голосно кричати, перебуваючи в шоковому стані. Однак невідомі продовжували наносити їй удари. За декілька хвилин заявниця опинилася на східцях першого поверху, біля неї були дві жінки, які проживають у тому ж будинку. Вони надали їй першу допомогу, викликали "швидку" та працівників міліції», - йдеться у повідомленні міліції.

 

Як уже повідомляла «Детектор медіа», ведучу було госпіталізовано до Київської міської лікарні №17.

 

За інформацією міліції, Наталії Розинський поставлений такий діагноз: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забійна рана лівої брови, закрита травма грудей, забій нирок, мікрогематургія.

 

Також, міліція розпочала досудове слідство: наразі з'ясовуються всі мотиви та обставини скоєного, проводяться заходи, направлені на розкриття цього злочину.

 

У коментарі ТСН друг Наталії Розинської, екс-майор Держохорони Микола Мельниченко, заявив, що сприймає побиття Наталії Розинської як факт залякування і його, і ведучої: «Я знайду цих людей», - заявив він. Відео можна подивитися тут.

 

Національна телекомпанія України звернулась до правоохоронних органів з вимогою якнайшвидше розслідувати побиття Наталії Розинської та покарати винних. «Ті, хто вчинив цей злочин, обов'язково мають бути покарані. Неприпустима будь-яка форма насильства, особливо, коли це стосується жінки. Я хочу висловити слова підтримки Наталі та побажати їй якнайшвидшого одужання», - зазначив генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф.

 

Нагадаємо, напередодні адвокат телеведучої Наталії Розинської Микола Неділько заявив, що його довірительку побили пізно увечері 16 травня в під'їзді власного будинку в Києві.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9297
Читайте також
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
рону
4333 дн. тому
Согласны с тобой, рон, на все 100%. Если бы не эти смехотворные моли мельниченко и розинская, картина "Идиоты Украины" потускнела.
рон
4333 дн. тому
Блін, всі ведуться, як маленьки. Та вона сама, або майор її це зробили, щоб відвернути увагу від скандалу.Типовий пиарівский хід.
ljkh
4334 дн. тому
Хотіла крутити дулі своїй банді з-під зонтіка от і дістала. Ще й Мельниченка приплела. На часі видавати книгу пригод Рози.
ljkh
4334 дн. тому
Я проти кулаків, але "розборки своїх" відрізняю від "нападу" Чорнороту скандальщину Розинська запровадила як власний PR на всіх збіговиськах. Стало зрозуміла давно, що з оцінкою ситуації, язиком та розумом у неї явна проблема. Скандали Розинської не мають нічого спільного із захистом честі та гідності. Не в тому оточенні тиняється, щоб мати право говорити про честь. От і дочекалася свого бумеранга, це плата за публічне прагнення "в жоны крутых". Думаю кулаки дістала вона від своїх же пахолків з банди. Якщо в дівиці мозги не на місці, то їй, мабуть, зробили перше попередження. За примхи треба платити, бо пряники скінчилися. Прикра ситуація, але робити з себе побитого Героя України не треба. Першими з медиків, хто має надати їй допомогу - це психотерапевти.
справочник
4334 дн. тому
микрогематурГия- это что-то о драматургии? Дуся, исправляйся
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду