Розинську побили в під’їзді – адвокат

16 Травня 2012
12649
16 Травня 2012
00:06

Розинську побили в під’їзді – адвокат

12649
Розинську побили в під’їзді – адвокат

Адвокат телеведучої Наталії Розинської Микола Неділько заявляє, що його довірительку побили пізно увечері 16 травня в під'їзді власного будинку в Києві. Про це пише «Українська правда».

 

«Напали двоє невідомих. Забрала швидка. Весь під'їзд у крові. Зараз вона знаходиться у 17-й лікарні», - повідомив адвокат, який саме направлявся до пані Розинської.

 

Як відомо, раніше Розинська заявила, що 2 травня у центрі Києва на вул. Саксаганського, 29, її побили, погрожуючи пістолетами, п'ятеро ДАІшників.

 

Через інцидент з представниками ДАІ на ведучу склали чотири протоколи за адміністративні порушення. За словами правоохоронців, Розинська зупинилася в місці, де зупинка була заборонена.

 

Через інцидент із міліціонерами Розинську відсторонили від роботи на Першому національному каналі.

 

Попередня перевірка ДАІ не виявила порушень у діях ДАІшників під час інциденту з ведучою.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12649
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
тетя
4359 дн. тому
Хто постановник цього спектаклю?Пустила кров,щоб уникнути покарання.Набридла їх брехня.Винна-відповідай.Жодна людина не скаже доброго слова про ціх хамидл.
Пандориум
4360 дн. тому
Неправда... или опять спровоцировала своей дикостью... А если правда, то дай бог поможет... подумает...нормальным челом станет...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду