Розинська не пригадує інцидентів на парковці телецентру

8 Травня 2012
9104
8 Травня 2012
21:18

Розинська не пригадує інцидентів на парковці телецентру

9104
«Будь-яка мінімальна ситуація, яка зі мною трапляється, буде зараз використовуватися проти мене»
Розинська не пригадує інцидентів на парковці телецентру

Телеведуча Наталія Розинська на парковці телецентру на своєму білому «Лексусі» протаранила стоячий поряд «Фольксваген» і зникла з місця пригоди. Про це повідомляє «ТСН. Особливе».

 

За даними ТСН, ушкоджень «Фольксваген» зазнав менших, ніж машина Розинської, передній бампер якої тріснув, а на крилі залишилося кілька подряпин.

 

Як відомо, в будівлі телецентру працюють Національна компанія України, співробітницею якої є Наталія Розинська, та частина співробітників каналу «1+1», на якому виходить «ТСН. Особливе».

 

Сама Наталія Розинська в коментарі «Детектор медіа» заявила, що не пригадує подібного інциденту: «Я не пригадую, щоб був якийсь інцидент, який можна було б виставити на сайті "1+1".У нас на парковці телецентру стається щодня будь-що. Власне, Єгор Андрійович Бенкендорф теж сказав, що я образила якогось чоловіка з дитиною на парковці. Думаю, що ця паркова зараз перетвориться на якесь місце паломництва».

 

За словами телеведучої, зараз будь-яка дрібна ситуація, що трапляється з нею, буде використовуватися проти неї, і їй будуть «шити» все, тому що вона є подругою майора Мельниченка (автора «плівок Мельниченка, які не визнано доказами у справі Георгія Гонгадзе).

 

«Оскільки всім відомо, що я зустрічаюся і є нареченою майора Мельниченка, то за мною ведеться цілодобове спостереження працівниками СБУ, вони прослуховують мої телефони, - пояснює Наталя Розинська. - Будь-яка мінімальна ситуація, яка зі мною трапляється, буде зараз використовуватися проти мене. Тому що зараз, коли мій Микола заявив про те, що він має інформацію по справі Щербаня (а це дуже може нашкодити планам нашого гаранта і його товаришів щодо Юлії Тимошенко), і Миколу не дістати, тому що він за кордоном, єдине, чим можна зашкодити Миколі, - це я. Мене зараз будуть скрізь виставляти в негативному світлі. На мене зараз можна вішати всіх собак. Можливо, через півмісяця в мене взагалі виростуть роги, хвіст і копита, і я буду в образі чорта чи диявола, а прізвищем Розинська почнуть лякати дітей».

 

Телеведуча каже, що готова до того, що всі події довкола неї буде скандалізовано. «Якщо я наступлю комусь завтра на ногу, і ця людина щось скаже у відповідь, то це одразу стане надбанням громадськості. Я думаю, що зараз буде підніматися вся моя біографія, і якщо я в п'ятирічному віці вдарила Васю в садочку лопаткою по голові, то це зараз буде мені інкримінуватися як нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Але я не здивована тим, що відбувається навколо мене. Зараз Наталя Розинська з телеведучої, журналіста, помічника адвоката, юриста з червоним дипломом, людини без жодного кримінального минулого, перетвориться на бандитку, терористку, вбивцю. І я в цьому не сумніваюся».

 

Нагадаємо, минулого тижня у Наталі Розинської стався конфлікт з ДАІ. У прес-службі міліції стверджують, що на ведучу складено чотири протоколи за адміністративні порушення.

 

Адвокат телеведучої Наталії Розинської Микола Неділько не виключає, що правоохоронні органи, переслідуючи його клієнтку, намагаються вплинути на екс-майора Управління держохорони Миколу Мельниченка.

 

Національна телекомпанія України та її генеральний директор Єгор Бенкендорф вибачились перед співробітниками ДАІ та міністром внутрішніх справ Віталієм Захарченком за поведінку ведучої, а згодом відсторонила Наталю Розинську на час проведення внутрішнього розслідування скандального інциденту.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9104
Читайте також
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ЛЮся
4360 дн. тому
Може досить цього піару профуренції, яка виставляє напоказ стосунки з одруженим чоловіком і стара бабенція себе іменує нареченою. Курві забагато честі. гнати таких слід з журналістики. зараз вона почне заявляти не лише про переслідування за Миколку, а й "викривати" своє керівництво, мабуть, бо треба показати, що не її поперли. а ВОНА сам Пішла. Нехай валить на хе.....
еол
4362 дн. тому
о ней нужно писать. Когда сращивается власть и бизнес - это коррупция. Когда сращивается власть и журналистика - это как? Это и есть мурло Розинской. Работает на государственном канале, имеет в кармане корочку Верховной Рады.... Называть ее журналисткой неправильно, она скорее мелая госчиновница-мажорша, и ведет сибя типично для чиновника-жлоба
Андрей
4362 дн. тому
Какая же она ужасная. Еще и хамло невоспитанное.. Может хватит о ней писать??
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду